Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite – itt a negyedik generáció!

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite – itt a negyedik generáció!

A Redmi olcsósított fülese ismét megújult.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite – itt a negyedik generáció!

A Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS egy kompakt és könnyű fülhallgató, amely kivételes hangminőséget és kényelmet biztosít. Ezek a fülhallgatók félig fülbe illeszkedő kialakítással készültek, amely biztonságos illeszkedést és hosszan tartó kényelmet biztosít, így órákon át élvezhetjük a zenét. A 39 g-os súlynak köszönhetően hihetetlenül könnyű viselni őket, a többszínű kialakítás pedig egyszerre stílusos és funkcionális.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite - itt a negyedik generáció! 1

A fülhallgatók hívás zajcsökkentő funkcióval vannak ellátva, amely intelligensen szűri a hangokat, így a beszélgetések tisztábbak és természetesebbek lesznek. Ez a funkció a 12 mm-es nagyméretű membránnal kombinálva erőteljes hangélményt nyújt. Emellett a fülhallgató intelligens gyorscsatlakozási funkcióval rendelkezik, amely támogatja a MIUI12+-t. Ennek köszönhetően a fülhallgatót gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod a készülékedhez, és könnyedén vezérelheted a zenét és a hívásokat.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite - itt a negyedik generáció! 2

A Redmi Buds 4 Lite fülhallgató erőteljes, 20 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így egész nap élvezheted a zenét. A fülhallgató 5 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, a töltőtok pedig további 20 órás üzemidőt biztosít. A fülhallgatót mindössze 2 óra alatt töltheted fel, a töltődoboz töltése is 2 órát vesz igénybe, így mindig készen állhatsz a használatra.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite - itt a negyedik generáció! 3

A fülhallgató IP54-es besorolású, ami azt jelenti, hogy víz- és porálló, így nem kell aggódnod az eső, az izzadság vagy a véletlen ráöntött víz okozta károk miatt. A fülhallgató hordozható és vezeték nélküli, így bárhová magaddal viheted. A mellékelt töltőtáska megkönnyíti a fülhallgatók tárolását és töltését, a C típusú töltőkábel pedig megkönnyíti, hogy a fülhallgatók mindig teljesen feltöltve maradjanak.

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite - itt a negyedik generáció! 4

Összefoglalva, a Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS fülhallgató remek választás mindenkinek, aki kiváló minőségű, hordozható és tartós fülhallgatót keres. Fejlett funkcióival, nagyszerű hangminőségével és hosszú akkumulátor-üzemidejével ezek a fülhallgatók tökéletesek mindenkinek, aki szereti a zenét, és útközben is szeretné élvezni azt. Így akár ingázik, akár sportol, vagy csak pihen, ezek a fülhallgatók biztosan kiváló minőségű hangélményt nyújtanak, amit imádni fog.

A füles jelenlegi ára 15 200 forint itt:

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.