Válassza az Oldal lehetőséget

COASTA T18 – elektromos bringa egy roller áráért

COASTA T18 – elektromos bringa egy roller áráért

Igaz más néven futott, de az első elektromos kerékpár teszt volt az oldalamon.

COASTA T18 - elektromos bringa egy roller áráért

A COASTA T18 elektromos kerékpár a teljesítmény, a kényelem és a stílus tökéletes keveréke (hahaha). Ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy a napi ingázást, a szabadidős túrákat és a hétvégi kalandokat még élvezetesebbé és könnyebbé tegye. Könnyű alumíniumötvözetből készült vázával, 12 hüvelykes gumiabroncsaival és 250 W-os motorjával a T18 a gyári adatok szerint egyetlen feltöltéssel 25 km/órás csúcssebességet és 50 km-es maximális futásteljesítményt képes elérni.

Ziyoujiguang T18 2

Ez a kerékpár három vezetési móddal rendelkezik – Pure Mode, Assistant Mode és Man Power Mode -, hogy megfeleljen az igényeinknek. A Pure Mode üzemmódban teljesen elektromos hajtást élvezhetünk, míg az Assistant Mode üzemmódban a motort használhatja rásegítésként pedálozás közben. A Man Power módban izomerővel tekerhetsz, mint egy hagyományos kerékpár esetén.

Ziyoujiguang T18 26

A T18 elöl és hátul dupla tárcsafékkel van felszerelve a jobb fékerő és biztonság érdekében. A kerékpárhoz első lámpa és hátsó lámpa is tartozik, hogy rossz fényviszonyok között is jobban látható legyen. A kerékpár IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védett a fröccsenő vízzel és esővel szemben, így minden időjárási körülményhez alkalmas.

Ziyoujiguang T18 37

A T18 36V-os 7,8Ah-s akkumulátora mindössze 3-4 óra alatt teljesen feltölthető, és maximális terhelhetősége 120KG. A kerékpár súlya 17,8KG, így könnyen szállítható és tárolható. A kerékpár könnyen összecsukható, és kompakt mérete miatt kényelmes választás a korlátozott tárolóhellyel rendelkező lakásban lakók számára.

Ziyoujiguang T18 20

Összefoglalva, a COASTA T18 elektromos kerékpár nagyszerű választás mindazok számára, akik kényelmes, hatékony és stílusos közlekedési módot keresnek. Fejlett funkcióinak és könnyen kezelhető kialakításának köszönhetően ez a kerékpár biztosan megbízható társa lesz a mindennapi ingázáshoz és a hétvégi kalandokhoz. A csomag tartalmazza az elektromos kerékpárt, egy töltőt és egy használati útmutatót.

A vásárláshoz használd a BG2b1fe5 kuponkódot, ezzel az ára a cseh raktárból 165 700 forint lesz itt:

COASTA T18 elektromos bringa

 

A tesztemet itt olvashatod: HIHETETLENÜL MENŐ A LEGOLCSÓBB ELEKTROMOS KERÉKPÁR, KIPRÓBÁLTUK!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.