Válassza az Oldal lehetőséget

ELEGLIDE COOZY – egy igazán hangulatos elektromos roller!

ELEGLIDE COOZY – egy igazán hangulatos elektromos roller!

Az Eleglide egyre szebb rollereket készít, a Coozy sem kivétel.

ELEGLIDE COOZY - egy igazán hangulatos elektromos roller!

Az Eleglide nem mai játékos az elektromos rollerek piacán. Évek óta, hónapról hónapra új kétkerekűeket kapunk tőlük, többnyire egy picit mindig jobbat, mint az előző széria volt. Van nekik kicsi, tömörkerekes, nagyobb városi, és erős mindenes is. Az Eleglide Coozy leginkább a középső csoportba sorolható.

ELEGLIDE COOZY - egy igazán hangulatos elektromos roller! 1

Őszintén szólva a hajtáslánc képességeit nézve sok érdekességet nem találunk. Mindenhol a megszokott adatokat látjuk, vagyis 350 wattos motort, 36 voltos rendszert, 12,5 Ah-ás akkumulátort. Vagyis semmi extra, de ez nem azt jelenti, hogy baj lenne a géppel, egyszerűen csak azon ami bevált nem változtattak. Ha a hajtáslánc nem változott, akkor az egy töltéssel megtehető távolság, a maximűlis terhelhetőség és a maximális sebesség is maradt. Sorrendben ezek 50-55 Km, 120 Kg és 25 Km/óra.

ELEGLIDE COOZY - egy igazán hangulatos elektromos roller! 2

Ami viszont változott a külső és a kényelmi berendezések. Már az előző Eleglide roller tesztemnél is elcsodálkoztam azon, hogy a gyártó mennyire odafigyelt a minpségi alkatrészekre, és ez most sincs máskémt. Azonban nem csak az alkatrészekre figyeltek oda, hanem a dizájnra is, de arra nagyon! A platnival “egybeöntött” váznyak nagyon jól néz ki, és a kormányrúdra sem lehet panasz. Azonban a legjobban a kormányrúd felső részébe elrejtett műszerfal tetszik.

ELEGLIDE COOZY - egy igazán hangulatos elektromos roller! 3

A szolgáltatások között immár megtaláljuk a Bluetooth-t, gy természetesen telefonos applikáció is jár a járműhöz. Ezen a szokásos adatokat tudjuk megtekinteni, mint megtett út, maximális- és átlagsebesség és hasonlók. Ami érdekesség, hogy jelzést kapunk, ha valaki megmozdítja a rollert. További biztonsági megoldás, hogy az applikációból a gázkar működése is letiltható. Monduk, ha rám hallgattok ezekre a megoldásokra nem hagyatkoztok, mert ez egy roller, rásegítés nélkül is el lehet gurulni vele, szóval valami fizikai védelem nem árt, ha van nálatok.

Amit még érdemes kiemelni, hogy a roller kapott indexet is, ráadásul, ha a képek nem csalnak, akkor a kormányvégre, ami elég jól látható hely. Az első és a hátsó világítás természetesen adott, ahogy a féklámpa sem jelent már túl nagy újdonságot. Ezzel együtt, az index beépítésével lett a világítás tökéletes!

ELEGLIDE COOZY - egy igazán hangulatos elektromos roller! 4

Ami sajnálatos, hogy az egyre szebb külső és az egyre jobb minőség egyre drágább. Ehhez hozzá jön még a hétről-hétre egyre kevesebbet érő forint, és meg is van a kuponnal elérhető 229 ezer forintos kedvezményes ár. Ide szúrom be, hogy az elektromos járművek, rollerek, kerékpárok ára az utóbbi két hónapban cc. 30 százalékot emelkedett, és hol van még a vége…

ELEGLIDE COOZY – egy igazán hangulatos elektromos roller!

Ha megtetszett, és nem akarod megvárni, hogy még drégébb legyen, akkor az ELECOOZY kuponkódot használva az alábbi linkre kattintva megveheted. Lengyel raktár, ingyenes szállítás!

ELEGLIDE COOZY elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.