Válassza az Oldal lehetőséget

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert

Az Emoko T4 egy vérbeli Xiaomi klón.

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert

 


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

 

Az Emoko T4 (eredetileg az ismertebb Hopthink néven futott, ez a gyártó új neve) elektromos roller ideális választás a városi közlekedéshez, és kiválóan alkalmas mind a fiatalok, mind az idősebbek számára. A roller 350 wattos, kefementes motort használ, amely lehetővé teszi a 25 km/h maximális sebességet. A 36 voltos és 7,5 Ah kapacitású akkumulátorral a jármű 22-32 km közötti hatótávolságot biztosít, attól függően, hogy milyen körülmények között használjuk. A töltési idő 4-6 óra között van, és az AC 110-240V, 50-60Hz töltővel történik.

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert 1

Itt érdemes megjegyezni, hogy a gyári adatokat illik távolságtartással kezelni, hiszen a próbapadon mért értékeket a valós életben nehéz produkálni. Ráadásul a teszt alatt 65-75 kilós utasokkal próbálják a gépeket. Szóval a megtehető táv ezzel az akkumulátorral, teljes sebességgel inkább 10 kilométer körül alakulhat, de ez sem kevés. Ráadásul a kis kapacitás miatt az akku gyorsan visszatölthető, így ha a munkahelyünkön van szabad konnektor és megengedik a töltést, lazán 100 százalékra tölthetjük a rollert a munkaidő végére.

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert 2

Folytassuk a specifikációt! A roller 8,5 hüvelykes szilárd gumikerekekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rossz út minőség mellett nem ajánlott, de normális aszfalton vagy kerékpárúton remekül használható. A maximális terhelhetőség 120 kg, így szinte bárki használhatja. A roller alumínium ötvözetből készült váza miatt a súlya csupán 12,5 kg, ami megkönnyíti a szállítást és tárolást. A roller összecsukható kialakítása további kényelmet és mobilitást biztosít. A fékrendszer az első keréknél elektromos- a hátsó keréknél pedig tárcsafékből áll, amik hatékony és biztonságos megállást garantálnak.

Brutál őszi akcióban 80 ezerért adják a 350 wattos rollert 3

Az Emoko T4 elektromos roller CE tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az európai szabványoknak való megfelelőséget igazolja. A csomag tartalmazza az elektromos rollert, az EU-s töltőt és a felhasználói kézikönyvet is. Ha tehát egy megbízható és stílusos elektromos rollert keresel a mindennapi közlekedéshez vagy csak a szabadidős tevékenységekhez, az Emoko T4 tökéletes választás lehet.

Még egy fontos dolog a végére. A leírásban nem szerepel, így megkérdeztem, hogy applikáció van-e a rollerhez, és azt a választ kaptam, hogy természetesen van Bluetooth csatoló benne, és le lehet hozzá applikációt is tölteni.

A végére az ár. A mai akcióban a roller árát a forgalmazó 95 700 forintról 80 600 forintra csökkentette. A szállítás ingyenes a cseh raktárból. A vásárláshoz használd a fc2272 kuponkódot itt:

 

Emoko T4 350 wattos  elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.