Válassza az Oldal lehetőséget

XMUND XD-PB1 – olcsó és egyszerű edzés otthon

XMUND XD-PB1 – olcsó és egyszerű edzés otthon

Az XMUND XD-PB1 multifunkciós paddal rengeteg féle edzés végezhető.

XMUND XD-PB1 – olcsó és egyszerű edzés otthon

 


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

 

Az XMUND XD-PB1 többfunkciós dip bar egy kiváló eszköz az otthoni erőnléti edzésekhez. A készlet tartalmaz egy pár párhuzamos rudat és húzószalagot is, amelyek lehetővé teszik a felsőtest különböző izmainak megdolgoztatását. A rudak könnyen szétszerelhetők, így a tárolás és szállítás is egyszerű. A készlet anyaga erős és tartós, így akár intenzív használat mellett is hosszú ideig megőrzi minőségét.

A dip bar kialakítása lehetővé teszi a különböző gyakorlatok elvégzését, mint például fekvőtámaszok, húzódzkodások vagy akár tricepsz gyakorlatok. A húzószalag segítségével további változatosságot vihetünk az edzésbe, és még hatékonyabban dolgoztathatjuk meg az izmokat. A rudak magassága és szélessége is állítható, így mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb beállítást.

XMUND XD-PB1 - olcsó és egyszerű edzés otthon 1

Az XMUND XD-PB1 többfunkciós dip bar egy sokoldalú 150 kilóig terhelhető eszköz, amely nem csak az otthoni edzésekhez, de akár kisebb edzőtermekben vagy rehabilitációs központokban is használható. A készlettel könnyedén elkezdhető az erőnléti edzés, és a mellékelt húzószalag segítségével még változatosabbá tehető az edzésrutin.

A terméket cseh raktárból tudjuk megrendelni, a mai akcióban az ára a BGHUXMUD1 kuponkóddal mindössze 14 700 forint itt:

 

XMUND XD-PB1 többfunkciós dip bar

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.