Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra és csak 10 ezer forint az ára

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra

A BlitzWolf BW-AT3 esetén túlléptek a cserélhető számlapon, a tokozat is cserélhető már.

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra

A BlitzWolf BW-AT3 okosóra egy elegáns és sokoldalú óra, amely kettős Bluetooth kapcsolattal rendelkezik (BT3.0 és BT5.0), így biztosítva a stabil és gyors kapcsolatot az Android 4.4 (vagy újabb), illetve iOS 9.0 (vagy újabb) operációs rendszerekkel rendelkező eszközökkel. A készülék számos egészségügyi funkciót kínál, mint például a pulzusmérés, vérnyomásmérés és oxigénszint-mérés, amelyeket a beépített Silan SC7A20 és HRS3300 szenzorok tesznek lehetővé.

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra és csak 10 ezer forint az ára 1

Az érintőképernyővel ellátott óra minden érintésre reagál, és három fizikai gombot is tartalmaz a könnyű kezelhetőség érdekében. A Realtek 8763EW chip biztosítja a zökkenőmentes működést, míg a Fitcloudpro alkalmazás segítségével számos nyelven, köztük magyarul is kezelheti az órát és az értesítéseket.

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra és csak 10 ezer forint az ára 2

Az okosóra IP67 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenő víznek, de úszni vagy zuhanyozni nem ajánlott vele. A 1.35 colos kör alakú kijelző 390 x 390 pixel felbontással rendelkezik, így éles és tiszta képet biztosít. A 250 mAh kapacitású akkumulátor hosszú használati időt garantál: Bluetooth kapcsolat esetén 6-10 napig, míg intenzív használat mellett 3-6 napig bírja. A töltési idő körülbelül 4 óra, mágneses töltőkábellel.

BlitzWolf BW-AT3 a leginkább testre szabható okosóra és csak 10 ezer forint az ára 3

Az ABS műanyagból és cinkötvözetből készült, a számlap, vagyis a kijelző felett üveget találunk. Méretei 52 x 47 x 11,8 mm, a szíj szélessége 22 mm, a csukló kerülete pedig 245 mm. Az óra súlya csuklópánttal 46,5 gramm, anélkül 27,5 gramm tömegű. A csomag tartalmazza az okosórát (fekete szilikon szíjjal), egy cserélhető tokot (ezüst acél vagy barna bőr szíjjal), mágneses töltőkábelt és felhasználói kézikönyvet.

Ez az óra jelenleg alig 10 000 forintba kerül, hála a 11.11-es akcióknak. A vásárláshoz a BGDBI096 kuponkódot használd itt:

 

BlitzWolf BW-AT3 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.