Válassza az Oldal lehetőséget

12 ezer alatt két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó

12 ezer alatt két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó

Nem kell csap és nem kell konnektor, csak egy vödör víz és két feltöltött akkumulátor.

12 ezer alatt két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó

Ez a vezeték nélküli, 2000W teljesítményű magasnyomású autómosó készülék kiválóan alkalmas kültéri munkákra, hiszen a 22 000 mAh kapacitású, újratölthető lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően nem szükséges elektromos hálózathoz csatlakoztatni. A két nyomásbeállítási lehetőség (magas és alacsony) lehetővé teszi, hogy a víznyomást a feladat igényeihez igazítsd, miközben az akkumulátor élettartamát optimalizálja.

12 ezer alatt két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó 2

A többfunkciós szórófej három különböző permetezési mintát kínál, így a készülék alkalmas erőteljes tisztításra vagy akár öntözésre is. A 1/4 colos gyorscsatlakozóval könnyedén cserélhető a különböző szórófejek között. A nagy kapacitású akkumulátor hosszú munkavégzést tesz lehetővé, így nem kell aggódnod a lemerülés miatt, amikor a legnagyobb szükség van rá.

12 ezer alatt két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó 3

A készülék nem igényel kerti tömlőt, lehetőséget biztosít arra, hogy tiszta vizet szívjon fel vödörből, palackból, patakból vagy medencéből, így még rugalmasabb a használata. Az ABS műanyagból készült, fekete színű készülék 2000W teljesítményű, 12 000 rpm fordulatszámmal működik, és 90 Bar nyomást biztosít. A csomag tartalmazza a gépet, az akkumulátorokat (2 darab), töltőt (EU/US dugóval), vízcsövet, különböző kimeneti fejeket, adaptert, toldórudat, szűrőt, habosítót és kézikönyvet.

A gép ára meglehetősen alacsony, annak ellenére, hogy egy két akkumulátoros kiszerelésről beszélünk. A BGDBI087 kuponkóddal 11 650 forintot kell fizened érte itt:

 

Két akkumulátorral ez a nagynyomású mosó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.