Válassza az Oldal lehetőséget

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt

Az SJCAM SJ11 látva nyugodtan mondhatjuk. Ez már döfi!

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt

Az SJCAM SJ11 sportkamera egy igazán sokoldalú eszköz, amelyet kifejezetten az aktív életmódot folytató emberek számára terveztek. Legyen szó kerékpározásról, síelésről vagy bármilyen kültéri tevékenységről, ez a kamera képes rögzíteni az eseményeket 4K felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel. A 6-tengelyes giroszkópos stabilizáció biztosítja, hogy a felvételek simák és élesek maradjanak, még a legintenzívebb mozgás közben is.

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt 1

A kamera 20 megapixeles szenzora és a 154 fokos széles látószögű objektívje lehetővé teszi, hogy tágas tájképeket és csoportos fotókat készítsünk, miközben minden részletet megörökítünk. A készülék vízálló kialakítása akár 5 méter mélységig teszi lehetővé a használatot, így a vízi sportok szerelmesei is bátran használhatják, akár további védőtok nélkül is.

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt 2

Az SJ11 különféle fotó- és videózási módokkal rendelkezik, beleértve a normál videót, időeltolásos videót, lassított felvételt, és még sok más lehetőséget kínál, így minden helyzetben megfelelő beállítást választhatunk. A kettős képernyő – egy 2,33 hüvelykes IPS érintőképernyő a hátsó oldalon és egy 1,33 hüvelykes képernyő az előlapon – megkönnyíti a kezelést és a felvételek előnézetét.

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt 3

A kamera további jellemzői közé tartozik a WiFi kapcsolat, vezeték nélküli töltés, valamint a 1300 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor, amely akár 100 perc felvételt is képes biztosítani 4K felbontásban. A kamera támogatja a mikro SD kártyákat, akár 128 GB-ig, így bőven van hely a felvételek tárolására.

SJCAM SJ11 akciókamera 25 ezerrel a legjobb hazai ár alatt 4

A csomag tartalmazza magát a kamerát, egy vízálló tokot, keretet, objektívvédőt, gyorskioldó csatot, hosszú csavart, sík és ívelt ragasztófelületet, 3M ragasztószalagot, 1/4 hüvelykes csavaradaptert, állványadaptert, Type-C USB kábelt, tisztítókendőt és többnyelvű kézikönyvet, így minden szükséges tartozékot megkapunk a kamera használatához. Összességében az SJCAM SJ11 egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék megörökíteni kalandjaikat magas minőségben, és szükségük van egy megbízható, strapabíró kamerára, amely könnyen kezelhető és sokoldalúan használható a különböző helyzetekben.

A végére maradt szokás szerint az ár. A hazai 70-80 ezer forint közötti ár (árukereső alapján) helyett most 45 900 forintért csaphatsz le rá a 11.11-es akció keretében. Ez már akkora különbség, hogy bőven megéri a külföldi rendelést. Kattints az alábbi hivatkozásra és használd a BGDBI088 kuponkódot a vásárláshoz!

 

SJCAM SJ11 akciókamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.