Válassza az Oldal lehetőséget

IMILAB A1 – 2K-s biztonsági kamera EU raktárból

IMILAB A1 – 2K-s biztonsági kamera EU raktárból

IMILAB A1-gyel a gyártó végre túl lépett az FHD felbontáson, és az ár sem rossz.

IMILAB A1 – 2K-s biztonsági kamera EU raktárból

Ezekkel az apró beltéri biztonsági kamerákkal Dunát lehet rekeszteni, de az IMILAB megbízható gyártó, így velük érdemes kiemelten is foglalkozni. Már csak azért is, mert itt egy 2K felbontású kamera EU raktárból, ingyenes szállítással, alacsony áron.

IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból 1

Az IMILAB A1 IP kamera egy kiváló minőségű kamera, amely infravörös  éjszakai üzemmóddal rendelkezik, a kialakítása pedig IP66-os, így a víz és a por ellen is kiemleten védett. Felbontása 1296p, mátrixmérete pedig 3 Mpix. A kamera f2,6-os fényétékkel bír.

Product image

A készülék rendelkezik microSD memóriakártyák számára kialakított foglalattal, és akár 64 GB memóriakártyát is telepíthetünk. A kamera 8 db 940 nm-es diódával lett felszerelve, ami lehetővé teszi számára, hogy éjszakai üzemmódban akár 10-15 m-es hatótávolsággal videót rögzítsen. Az MILAB A1 vezeték nélküli kommunikációval rendelkezik IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz-es a Wi-Fi.
IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból 2

A kamera vízszintesen 360 fokig, függőlegesen pedig 100 fokig forgatható. A kamera fejlett algoritmusokkal rendelkezik, amelyek képesek a mozgó objektumokat érzékelni, automatikusan követni és rögzíteni azok mozgását, miközben valós idejű értesítéseket és videókat biztosít.

IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból 3

Az IMILAB A1 kamera mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, amely akkor lép működésbe, ha emberi testet észlel. A mozgás észlelésekor a kamera automatikusan megkezdi a felvételt, majd a videót a felhőben lévő memóriáról továbbítja, a videófájl a gyártó Mi Cloudjában tárolódik. Az IMILAB A1 egy teljesen vezeték nélküli kamera, kül- és beltérre egyaránt felszerelhet

IMILAB A1 - 2K-s biztonsági kamera EU raktárból 4

. A vezeték nélküli kialakítás nem igényel semmilyen vezetéket, ami nagyban leegyszerűsíti a telepítési folyamatot. A kamera kétirányú hangrendszerrel és mozgásérzékeléssel ellátott AI követéssel van felszerelve.

A kamerát az Aliexpressen tudod megvásárolni, kupon nincs, EU raktár ingyenes szállítással van, az ára 12 300 Ft itt:

IMILAB A1 kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.