Válassza az Oldal lehetőséget

BMAX B7 Pro Mini PC – Core i5 procival jó áron

BMAX B7 Pro Mini PC – Core i5 procival jó áron

BMAX B7 Pro Mini PC akár a monitorod hátulján is elfér.

BMAX B7 Pro Mini PC – Core i5 procival jó áron

Nagyon sokan vannak, akik nem végeznek a számítógépükön komoly számítási kapacitást igénylő munkákat. Nekik teljesen felesleges áramzabáló, hatalmas gépeket üzemeltetni az asztal alatt, amikor már elfogadható teljesítményt kapnak egy apró, akár a monitor hátuljára is szerelhető Intel processzoros géptől.

BMAX B7 Pro Mini PC - Core i5 procival jó áron 1

A BMAX B7 Pro Mini PC pont egy ilyen eszköz, amely Intel Core™ i5-1145G7 processzorral rendelkezik, 4 maggal, 8 utasítás szállal boldogul el egyidőben. Az alapórajele 2,6 GHz-es, és 4,4 GHz-es turbóval dolgozik. Rendelkezik 16 GB DDR4 memóriával és 1 TB-os szilárdtesttárolóval (SSD), ami megkönnyíti a több alkalmazás közötti váltást.

A miniszámítógép előre telepített Windows 11 64 bites operációs rendszerrel érkezik, amely automatikusan online aktiválódik. Intel® Iris® Xe grafikával és HDMI2.0b funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti a webes szörfözést és a HD videók élvezetét. A mini PC egy üres bővítőrekesszel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy M.2_SATA_2280 SSD vagy HDD hozzáadását.

BMAX B7 Pro Mini PC - Core i5 procival jó áron 2

A tárhelyet Micro SD-kártyával is bővítheted. A mini PC egy intelligens hűtéssel + két réz hőcsővel ellátott hűtőrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a BMAX B7 Pro jobb hőelvezetését és csendes működését. Az elérhető csatlakozók a következők: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x Type-C (teljes funkcióval), 1 x RJ45 port, 2 x HDMI 2.0b port, 1 x 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó és vezeték nélküli Bluetooth 5.2 csatoló. A mini PC mérete 125 x 112 x 44 mm, súlya pedig 370 g. A csomag tartalmaz 1 x Mini PC-t, 1 x felhasználói kézikönyvet, 1 x fémtartót és 1 x hálózati adaptert.

BMAX B7 Pro Mini PC - Core i5 procival jó áron 3

Ha meg szeretnéd vásárolni, akkor Eu raktárból a  NNNAFFSALE199 kuponkóddal és Paypal kedvezménnyel 116 000 forintot kell érte fizetned itt:

BMAX B7 Pro Mini PC

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.