Válassza az Oldal lehetőséget

Niubility B14 – 400 wattos bringa egy roller áráért

Niubility B14 – 400 wattos bringa egy roller áráért

A Niubility B14 az aboszlút hordozható kerékpár kiemelkedő motorerővel.

Niubility B14 – 400 wattos bringa egy roller áráért

Nehezen hihető az ár egy kerékpárért, ami 400 wattos motorral, elől és hátul lengéscsillapítással és dupla tárcsafékkel érkezik. Az már csak hab a tortán, hogy a tömege és az ára inkább egy rollert idéz, mint egy bringát. Egészen elképesztő.

Niubility B14 - 400 wattos bringa egy roller áráért 1

Na, de lássuk is a specifikációkat! A Niubility B14 egy összecsukható, motoros kerékpár 400 W-os agymotorral, amely 25 km/órás maximális sebességet tesz lehetővé. A maximálisan leküzdhető emelkedő legfeljebb 30 fokos lehet. Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely maximálisan 80 km-es futásteljesítményt biztosít. A bringán természetesen van első és hátsó lámpa is, de gyárilag kapjuk a sárvédőket és egy hátsó csomagtartót is. Szóval a felszereltsége is példás.

Niubility B14 - 400 wattos bringa egy roller áráért 2

A kerékpár 14 hüvelykes felfújható gumikerekekkel rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik a különböző terepeken való közlekedésre. Ultrakönnyű, nettó 21,5 kg-os tömeggel és gyorsan összecsukható kialakítással rendelkezik, hogy kényelmesen szállítható legyen az autó csomagtartójában.

Niubility B14 - 400 wattos bringa egy roller áráért 3

A kerékpár alumíniumötvözetből készült, amely maximum 120 kg hasznos terhelést képes elviselni. Alkalmas felnőtteknek, de akár tizenévesek számára is. A kerékpár 3 moped üzemmóddal rendelkezik: Pedál üzemmód, Moped üzemmód és Elektromos üzemmód. A csomag tartalmaz 1x NIUBILITY B14 kerékpárt, 1x töltőt, 1x hatlapos dugókulcsot és 1x használati útmutatót.

Niubility B14 - 400 wattos bringa egy roller áráért 4

A végére az ár. Tényleg hihetetlen, hogy 181 000 forintba belefért egy 15 Ah-ás akkumulátor, egy 48 voltos rendszer és egy 400 wattos motor. Ez már szinte varázslat, még akkor is, ha maga a kerékpár nem túl nagy.

Ha úgy döntöttél, hogy a városi közlekedésre neked ez elég lesz, akkor a cseh raktárból a BG253682 kuponkóddal vásárolhatod meg fekete vagy fehér színben innen:

Niubility B14 elektromos kerékpár

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.