Válassza az Oldal lehetőséget

Android 10+MIUI11 érkezik a Xiaomi MIX 3-ra

Android 10+MIUI11 érkezik a Xiaomi MIX 3-ra

A Xiaomi MIX 3, a cég talán legérdekesebb (valóban kapható) telefonja, pedig lassan másfél éves.

Android 10+MIUI11 érkezik a Xiaomi MIX 3-ra

A MIX 3, a bemutatkozásakor az akkori csúcstechnológiát kapta meg, a Snapdragon 845-ös központi egységgel. Akár 8 GB memóriával is megvásárolhattuk, a kijelző teljesen keretnélküli, nincs se notch, se kameralyuk. Viszont van lehúzható előlap (vagy feltolható hátlap, attól függően honnan nézzük), vannak rejtett előlapi kamerák, bizony, nem is egy, hanem rögtön kettő, és persze van kerámia hátlap is, amitől a telefon tényleg nagyon jól néz ki.

Android 10+MIUI11 érkezik a Xiaomi MIX 3-ra 2

Vagyis tényleg frankó kis készülék ez a mai napig, ráadásul az ára is elég alacsony, főleg, ha használtan meg tudjuk venni. A MIX 3 tulajoknak igazi örömhír, hogy a Xiaomi megkezdte az új Android 10-re épülő oprendszer terjesztését. A MIUI 11 kezelőfelület és az Android 10 mellé megkapjuk a legfrissebb, februári hibajavító csomagot is. A Firmware 2 gigabájtos, és lényegében minden régióban megindult a terjesztése.

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.