Válassza az Oldal lehetőséget

Mit tudhat a 76 ezer forintos AOVOPRO ES40 roller?

Mit tudhat a 76 ezer forintos AOVOPRO ES40 roller?

Annyit biztosan, hogy elvisz A-ból B-be, ha B nincs túl messze A-tól.

Mit tudhat a 76 ezer forintos AOVOPRO ES40 roller?


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

 

Az AOVOPRO ES40 elektromos roller tökéletes választás mindazok számára, akik gyors és kényelmes közlekedési eszközt keresnek a városban. Az alumínium ötvözetből készült váz és az 8 hüvelykes durranásmentes abroncsok garantálják a tartósságot. A roller 36 V-os, 350 wattos motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a 25 km/h sebesség elérését. A beépített 36 voltos, 7,8 Ah kapacitású akkumulátorral akár 25 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel a gyári adatok szerint. Az akku 3-5 óra alatt újratölthető.

Mit tudhat a 76 ezer forintos AOVOPRO ES40 roller? 1

A roller kettős fékrendszerrel van ellátva: elektromos fék az első kereken és lábfék a hátsón. Az aovo alkalmazás segítségével könnyedén nyomon követheted az utazásaidat és beállíthatod a kívánt sebességet. A roller 20 fokos maximális emelkedőt képes megmászni (gyári adat), terhelhetősége 120 kg. Az összecsukható kialakítás és a 12 kg-os súly lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vihesd, ha éppen nem használod. A termék fekete színben kapható és 120-200 cm magasságig ajánlott.

Mit tudhat a 76 ezer forintos AOVOPRO ES40 roller? 2

A rollert cseh raktárból tudod megvásárolni, ára a AOVOES40DO kuponkóddal mindössze 76 500 forint.

 

AOVOPRO ES40 elektromos roller

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.