Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin G4 – 2000 wattos Off-Road vasparipa

KuKirin G4 – 2000 wattos Off-Road vasparipa

A KuKirin G4-gyel egy sportos és vagány rollerrel vághatsz neki a tavasznak.KuKirin G4 – 2000 wattos Off-Road vasparipa

A KuKirin G4 elektromos roller a legújabb tagja a gyártó nagy teljesítményű, terepre szánt rollerflottájának. Mutatós külsővel rendelkezik. A meghajtás egy 2000 W-os, integrált kerékagy motorra épül (a hátsó kerékben), amivel ez a modell akár 70 km/h sebességet is képes elérni, így az egyik leggyorsabb a piacon a saját kategóriájában. A 60 V, 20 Ah kapacitású lítium-akkumulátorral akár 75 kilométeres hatótávolságot is kínál egyetlen töltéssel, amely rendkívül meggyőző a maga nemében.

Az 11 colos, szélesített gumik biztosítják a stabilitást és a kényelmet mindenféle terepen, legyen szó akár aszfaltról, homokos partokról, havas tájakról vagy erdei ösvényekről. A roller kialakításában egyedi, kettős hűtési rendszert alkalmaznak, ami hosszantartó teljesítményt garantál, még hosszabb használat esetén is.

KuKirin G4 Off-Road Electric Scooter with 2000W Motor, 20Ah Battery, 75km Top Range, 70km/h Max Speed

A KuKirin G4 nem csak gyors és erős, hanem “okos” is. A beépített, érintőképernyős intelligens kijelzővel könnyedén kezelhető a vezetési mód, a fényszórók kapcsolása és minden fontos vezetési adat nyomon követhető. A hat LED-es világítási rendszer – beleértve a fő fényszórót, a két irányjelzőt és a hátsó féklámpát – biztosítja, hogy éjszaka is biztonságosan közlekedhess. Az aluminium ötvözetből készült váz és a tárcsafékek a strapabírás és a megbízható fékezési teljesítmény zálogai minden körülmények között.

KuKirin G4 Off-Road Electric Scooter with 2000W Motor, 20Ah Battery, 75km Top Range, 70km/h Max Speed

Ezt a rollert a szokásos módon EU raktárból vásárolhatjuk meg, ára a NNNTDW1J vagy a 2KG1BX kuponkóddal 324 800 forint itt:

 

KuKirin G4 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.