Válassza az Oldal lehetőséget

Wanbo Mini – ha a diavetítő már nem elég, de a TV még túl sok!

A Wanbo Mini a 20 ezer forint alatti árával a mesefilmek barátja, persze, ha más nincs nézhetsz rajta Te is mozit.

Wanbo Mini – ha a diavetítő már nem elég, de a TV még túl sok!

A Wanbo Mini LCD Projektor egy könnyen hordozható, kompakt méretű vetítő, amely a kiváló képminőségével és a sokoldalú csatlakoztathatóságával hódít. A 720p felbontású LCD technológiával működő készülék akár 1080p HD tartalmak dekódolására is képes, így viszonylag részletgazdag és élénk képmegjelenítést ígér. Az 250 ANSI lumen fényerejű projektor a beépített multimédia operációs rendszernek köszönhetően könnyedén kezelhető, és számos különböző eszközzel, például laptopokkal, okostelefonokkal vagy játékkonzolokkal kompatibilis HDMI, USB, valamint TF kártyaolvasó csatlakozóin keresztül.

A projektor egyik kiemelkedő jellemzője a magas áteresztőképességű, tiszta üveg optikai lencse, amely élesebb és világosabb képet biztosít, mint a kategóriatársak műanyag lencséi. A 3 W-os hangszóróval ellátott megfelelő hangzást kínál, ami még inkább fokozza a mozizás élményét a gyermekek számára. A Wanbo Mini két nagy átmérőjű hűtőventilátorral rendelkezik, amelyek halk működést és hatékony hőelvezetést garantálnak, így nem zavarják a vetítés alatti csendet. Kompakt mérete és könnyű súlya révén a Wanbo Mini ideális választás otthoni mozizáshoz vagy akár kültéri vetítésekhez is, bárhol és bármikor. Ezzel együtt, én leginkább a gyerekszobába tudom elképzelni délutáni mozizáshoz.

A kicsi gép árban is kicsi, hiszen a 8PFJUXAOO4 kuponkóddal cseh raktárból már 19 600 forintért elhozhatjuk az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Wanbo Mini HD Ready projektor

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Kuponok

[EU DIRECT] CMACEWHEEL RX20 MAX Electric Bike Oil Brake Version 48V 17AH 750W*2 Dual Motor 20*4.0Inch Electric Bike 70KM Mileage Range Max Load 150KG

BGef85c6

[EU DIRECT] Bezior X500 Pro 10.4AH 48V 500W Electric Bike Electric Bicycle 100km Mileage In Assist Mode Max Load 200Kg

BGISSAM0112

ANENG 681 Rechargable Digital Professional Multimeter Non-contact Voltage Tester AC/DC Voltage Meter Touch Screen Current Tester

BGc5304b