Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE – a hazai ár kevesebb mint feléért!

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE – a hazai ár kevesebb mint feléért!

Xiaomi fülest ennyiért nehezen kapsz máshol!

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE - a hazai ár kevesebb mint feléért! 1

Meglehetősen jó akcióra bukkantam, amiben a Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE ára most a Redmi legolcsóbb fülese alá került. Ez konkrétan kevesebb, mit fele aár a legjobb hazaihoz képest (árukereső szerint), szóval most érdemes lecsapni rá!

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE - a hazai ár kevesebb mint feléért! 2

A Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE tavaly érkezett, így már nem a leghamvasabb, de azért öregnek sem mondanám. A képességei alapján erős középmetőny, és persze mellé a megszokott baromi jó Xiaomi minőség. A képességekről túl sokat nem tudok írni, a Xiaomi nem szeret a részletekbe belemenni, ha a specifikációról van szó. Az biztos, hogy oldalanként egy hagyományos, membrános drivert kapunk, de ennek se anyagát se körátmérőjét nem ismerem.

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE - a hazai ár kevesebb mint feléért! 3

A kapcsolatot a  telefonunkkal Bluetooth-on keresztül tartja, a gyártó 15 méteres hatótávot ír, ami kiemelkedő, gyanítható (sőt biztosra merem mondani), hogy ez már Bluetooth 5.0 lesz minimum. A töltési idő 4-5 óra, a gyári adat szerint, a dokkoló akkumulátor kapacitását is számolva 20 órás üzemidőt kapunk. A vezérlés természetesen érintésérzékeny felületen keresztül történik.

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE - a hazai ár kevesebb mint feléért! 4

Ha úgy érzed, hogy féláron lecsapnál rá Te is, akkor a A93E40B1ADAF kuponkódot használd az aéábbi hivatkozáson. Természetesen EU raktárból érkezik, így gyorsan megkapod vámkezelés nélkül.

Xiaomi Mi Airdots Air 2 SE

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.