Válassza az Oldal lehetőséget

S128 – Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt

Lakáson belül vagy kertben, szélmentes időben nyújthat szórakozást.

S128 - Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt 1

Repülj és fedezd fel a világot egy új perspektívából az S128 Mini WIFI FPV RC drónnal. Ez a kompakt és összecsukható drón a legújabb technológiával van felszerelve, hogy megfeleő repülési élményt nyújtson. A drón számos funkcióval rendelkezik, mint például akadályelkerülés (meglepő), kettős kameramegoldás (választható), 4K kamera (csodálkoznék) és magasságtartó üzemmód, így könnyedén repülhet és készíthetsz légi felvételeket.

S128 - Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt 2

A drónhoz távirányító tartozik, amely 2,4 GHz-es frekvencián működik, a távirányítható távolság 150 méter, a WIFI képátviteli távolsága pedig 50 méter. A drón magasságtartó üzemmódja biztosítja, hogy a drón állandó magasságban maradjon, míg a headless üzemmód biztosítja, hogy a drón mindig a távirányító irányát kövesse, még akkor is, ha a drón fejjel lefelé áll.

S128 - Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt 3

Az S128 kamerája manuálisan 90 fokban állítható, és képes 4K videofelvételek rögzítésére (ennyi pénzért meglepő lenne). A gesztusfelvételi funkcióval egyszerű gesztussal készíthetsz fényképeket és videókat. A kamera 50-szeres (szoftveres) zoom funkcióval is rendelkezik, így egészen közel kerülhetsz a témához. Az útvonal repülés és az érdeklődési pontot körülvevő funkciók megkönnyítik, hogy a drónt egy adott irányba repülje, és több szögből készítsen felvételeket.

S128 - Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt 4

Az S128 egy 3,7 V-os 650 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely akár 10 perc repülési időt biztosít, és körülbelül 40 percig tart a feltöltése. Az akkumulátor könnyen feltölthető a mellékelt USB-kábel segítségével. A drón integrált tároló kialakítással is rendelkezik, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

S128 - Kamerás minidrón 10 ezer forint alatt 5

Az S128 Mini WIFI FPV RC drónhoz számos tartozékot mellékelnek, többek között tartalék lapátokat, légcsavar védőburkolatot, csavarhúzót és tárolótáskát. Akár professzionális fotós vagy, akár egyszerűen csak szórakoztató módon szeretnél légi felvételeket készíteni, az S128 Mini WIFI FPV RC Drone kiváló választás.

Szórakoztató kis játék 10 000 forint alatt, 6-8 éves kor alatt nem ajánlom. Az ára kuponkód nélkül is 10 ezer forint alatt marad egy kamerával és egy akkumulátorral. További választható opciók a második kamera vagy a teljesen kamera nélküli kivitel, illetve választhatunk két akkumulátoros csomagot is itt:

S128 Mini WIFI FPV RC drón

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.