Válassza az Oldal lehetőséget

Ezzel a Xiaomi töltővel mindig lesz elég delej

Ha sosem elég otthon az USB aljzat, akkor mutatjuk a megoldást.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de az utóbbi időben valahogy sosincs elég USB töltő a lakásban. Vagy a töltendő készülék lett sok, vagy csak sok a vendég, és nekik is állandóan tölteni kell valamit, a lényeg, hogy egyre nagyobb probléma az USB töltési lehetőség. Nem mintha nem lenne elég töltő otthon, de nagyon utálom, ha minden konnektorból madzag lóg ki.

xiaomi_mi_usb_charger_4_port_2.jpg

A Xiaomi töltője valamelyest enyhíthet a helyzeten, hiszen rögtön 4 USB portot kínál. A normál töltőkhöz képest időt is megtakaríthatunk vele, hiszen felvértezték egy 2 amperes gyorstöltés funkcióval is. Emellett kapott túlfeszültség elleni védelmet, be- és kimenetei túláram védelmet, és az is jó hír, hogy 100-240 között bármilyen szabványos tápfeszültséggel elboldogul, így utazásaink alatt is jó hasznát vehetjük.

xiaomi_mi_usb_charger_4_port_3.jpg

A töltőt ma kedvezményes áron vehetjük meg, 3900 forint helyett 3000 forintért, ha használjuk a MIUSB1 kuponkódot itt: Xiaomi Mi USB Charger 4 Port

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.