Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition – hosszú üzemidő, kényelmes viselet

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition – hosszú üzemidő kényelmes viselet

A Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition kiadásért alig 7000 forintot kérnek.

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition – hosszú üzemidő kényelmes viselet

Az Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition egy prémium kategóriás, teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgató, amely a legújabb Bluetooth technológiát használja a késleltetésmentes és kiváló minőségű hangátvitel érdekében. A Vitality Edition különleges kiadás, amely a stílusus mégis abszolút funkcionalis.

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition - hosszú üzemidő, kényelmes viselet 1

A fülhallgató 12 mm-es dinamikus hangszórókkal rendelkezik, amelyek kristálytiszta hangzást és mély basszust biztosítanak. Az akusztikai tervezésnek köszönhetően a fülhallgató kiválóan alkalmas zenehallgatásra, videók nézésére vagy akár hosszú telefonhívásokra is. Az ergonomikus kialakítása és a különböző méretű füldugók biztosítják a kényelmes viseletet és a stabil illeszkedést.

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition - hosszú üzemidő, kényelmes viselet 2

A Redmi Buds 4 Vitality Edition fülhallgató többféle vezérlési lehetőséget is kínál, beleértve az érintésérzékeny vezérlést, amely lehetővé teszi a hangerő szabályozását, a zeneszámok váltását vagy a hívások fogadását és elutasítását egyetlen érintéssel. A fülhallgató továbbá kompatibilis a legtöbb okostelefonnal és egyéb Bluetooth-képes eszközzel. Kiemelendő, hogy a MIUI rendszerekkel a Connct Popup rendszernek köszönhetően könnyen párosítható, és a rendszer rögtön a megfelelő beállításokat rendeli a füleshez.

Xiaomi Redmi Buds 4 Vitality Edition - hosszú üzemidő, kényelmes viselet 3

Az akkumulátor élettartama lehetővé teszi a hosszú használatot anélkül, hogy közben töltőre kellene tenni a készüléket. A gyorstöltési funkcióval a fülhallgató rövid idő alatt teljesen feltölthető, így sosem kell aggódnod, hogy lemerül használat közben.

A fülhallgatót kínai raktárból rendelheted meg, az ára a BG388779 kuponkóddal 7100 forint itt:

 

Redmi Buds 4 Vitality Edition fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.