Válassza az Oldal lehetőséget

GameSir F8 Pro telefonos játékvezérlő – gondolj már most karácsonyra!

GameSir F8 Pro telefonos játékvezérlő – gondolj már most karácsonyra!

Szerintem remek ajándék lehet belőle, és most olcsón megveheted!

GameSir F8 Pro telefonos játékvezérlő – gondolj már most karácsonyra!

A Gamesir termékei a maguk kategóriájában kiemelkedően jónak számítanak. Emiatt akadt meg a szemem az akciós listában ezen a terméken, és amikor az árát megláttam tudtam, hogy írnom kell néhány sort róla!

Amint látható, ez egy telefonra illeszthető vezérlő, amit azoknak találtak ki, akik a telefonjukon szeretnek játszani. A szerkezetnek három lényeges képessége van. Az első, hogy biztosan tarthatjuk a telefonunkat a kétoldali markolat segtségével. A második, hogy a telefon aktív hűtést kap, ami fontos, mert játékok közben igencsak tudnak a csúcslapkák melegedni, és ha túlmelegszenek visszavesznek a teljesítményből. A harmadik, hogy kapunk egy mini joystickot is, amivel a játék irányítása precízebbé, pontosabbá válik.

GameSir F8 Pro Snowgon Mobile Cooling Grip for Android / iPhone

Szóval ez a szerkezet egy 3-az1-ben valami. Amit jó tudni, hogy a működéséhez külső tápra esz szükség. Ez lehet egy külső akkumulátor vagy ha közel a konnektor, akkor egy falitöltő is. Ha szerencséd van, és a telefonod képes az USB porton visszatöltésre is, akkor akár a telefonod is szolgálhat áramforrásként. Egy dolgot nem említettem még, ez a játékosoknak lényeges lehet, mégpedig azt, hogy a ventilátornál RGB fényeket is kapunk. Menőségfaktor kipipálva!

GameSir F8 Pro Snowgon Mobile Cooling Grip for Android / iPhone

A játékvezérlő ára a Geekbuyingon most futó SuperSale akcióban, a NNNDB6LUVV7E1 kuponkóddal 8200 forint itt:

GameSir F8 Pro telefonos játékvezérlő

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.