Válassza az Oldal lehetőséget

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor

Van még itt néhány egyéb érdekesség is, érdemes megnézni.

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor

A külső akkumulátorok életünk részévé váltak. Egyre olcsóbbak, egyre erősebbek, egyre kisebbek, így egy túra alatt, egy kirándulás alkalmával vagy utazásnál csak bepattintjuk a táskánkba őket, aztán lehet, hogy egyszer az életünket mentik meg, ha lemerül a telefonunk és éhes jegesmedvék üldöznek minket.

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor 1

Baseus Adaman külső akkumulátor kapacitása ma már átlagosnak mondható, hiszen 20 000 mAh-ás darab. Megjegyzem ez az a méretbeli határ, ami szerintem még kényelmesen eltehető, cipelhető, használható, a harmincas akkuk már kicsit nagyok, kicsit nehezek. Ami mindenképpen előny a Baseus Adaman esetén, hogy a gyártó egy jól olvasható kijelzőt is elhelyezett rajta, min pontosan látjuk a fennmaradó töltöttséget százalékban.

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor 2

Persze egy kijelzőtől, bár nem túl megszokott, még sem lesz extra a cucc. Attól már annál inkább, hogy a megszokott 15 watt helyett 22,5 wattos gyorstöltést tud. Azt hiszem ez ebben a cuccban a legnagyobb truváj. Persze azért jó tudni, hogy kapunk PD és QC3.0 gyorstöltést is (meg SCP,FCP és AFC gyorstöltést is), így Androidos és iOS eszközökhöz is kiválóan használható. Mit kell még elmondanom róla? Talán azt, hogy teljesen fém borítást kapott, meg azt, hogy 500 gramm alatti a tömege, szóval, ha ezzel orrba vered a jegesmedvét, azt tuti megérzi.

Gyorsan tölt és akciós a Baseus Adaman külső akkumulátor 3

A végére még az ár. A Baseus Adaman most cseh raktárból vihető, az eredeti 16 000 forintos ár helyett 13 800 forintért, és ehhez csak a BGXIFD006 kuponkódot kell használnod itt:

Baseus Adaman külső akkumulátor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.