Válassza az Oldal lehetőséget

Akár 75 óra zene egy töltéssel – BlitzWolf BW-HP6

Akár 75 óra zene egy töltéssel – BlitzWolf BW-HP6

Itt a BlitzWolf fejhallgató új verziója.

Akár 75 óra zene egy töltéssel – BlitzWolf BW-HP6

A BlitzWolf BW-HP6 vezeték nélküli fejhallgató tökéletesen megfelel mind a zenehallgatás, mind a játék igényeinek. Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az aktív zajszűrés (ANC), amely lehetővé teszi, hogy teljesen kizárjuk a külső zajokat és teljes mértékben a zenére vagy a játékra koncentráljunk. A fejhallgató ANC mélysége akár -22 dB is lehet, így még a legzajosabb környezetben is élvezhetjük a tiszta hangzást.

Akár 75 óra zene egy töltéssel - BlitzWolf BW-HP6 1

A fejhallgató Bluetooth 5.2 technológiával van felszerelve, amely stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít 10 méteres hatótávolságon belül. Az AAC és SBC audio dekódolásnak köszönhetően a hangátvitel kiváló minőségű, a 40 mm-es dinamikus hangszórók pedig remek hangzást és mély basszust ígérnek. A fejhallgató frekvenciatartománya 2,4 GHz és 2,4835 GHz között van, ami széles spektrumú hangzást biztosít.

Akár 75 óra zene egy töltéssel - BlitzWolf BW-HP6 2

Az akkumulátor kapacitása 500 mAh, ami hosszú, akár 70 órás beszélgetési időt és 75 órás zenehallgatási időt kínál, ha az ANC funkció ki van kapcsolva. ANC bekapcsolásával ez az idő 42 órára csökken, de még így is bőven elegendő egy hosszú napra vagy akár egy hétvégi kirándulásra. A fejhallgató mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető a Type-C csatlakozón keresztül. A készülék rendelkezik beépített mikrofonnal és hangerőszabályzóval, valamint egy külön játékmóddal, amely csökkenti a Bluetooth késleltetést és exkluzív játékhangokat kínál. A fülhallgató tömege csupán 216 gramm.

Akár 75 óra zene egy töltéssel - BlitzWolf BW-HP6 3

Jelenleg elővételi akcióban juthatunk hozzá, a szállítás várhatóan október 21 előtt indul. A füles ára 10 200 forint itt:

 

BlitzWolf BW-HP6 vezeték nélküli fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.