Válassza az Oldal lehetőséget

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó

A 4 hagyományos kettőhúszas aljzat mellé 4 USB-t is kapunk.

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó

Az LDNIO SE4432 elosztó egy igazán sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas otthoni használatra. A készülék 2500 wattos maximális terhelhetőséggel rendelkezik, ami bőségesen elegendő különböző háztartási eszközök, például laptopok, televíziók vagy lámpák egyidejű üzemeltetéséhez. Az elosztó négy darab (max.) 250 V-os, 10 A maximális áramerősségű hálózati aljzattal van felszerelve, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathatunk hozzá.

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó 1

Az LDNIO elosztó nem csak hálózati aljzatokat kínál, hanem négy USB-A portot is, amelyek Auto-ID technológiával rendelkeznek. Ez a funkció lehetővé teszi az okostelefonok, táblagépek és egyéb USB-töltésű eszközök intelligens és hatékony töltését. A USB portok összteljesítménye 17 watt, és együttesen 5 V/ 3,4 A áramerősséget képesek szolgáltatni.

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó 2

Biztonság szempontjából az elosztó beépített túlterhelés elleni védelemmel van ellátva, amely megakadályozza az áramütéseket és védi az eszközeinket. A készülék emellett figyelmeztet is, ha túllépnénk a megengedett maximális teljesítményt több dugó egyidejű használata esetén. Az elosztó bemeneti feszültsége AC 100-250 V, a frekvenciája pedig 50/60 Hz. Az LDNIO SE4432 elosztó egy igazán megbízható és sokoldalú eszköz, amely minden modern otthonban hasznos lehet.

8 csatlakozót kínál a LDNIO SE4432 elosztó 3

Ehhez a termékhez van kupon is, a BGa4b47d kóddal 7700 forintért veheted meg itt:

 

LDNIO SE4432 elosztó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.