Válassza az Oldal lehetőséget

A testreszabható okosóra – BlitzWolf BW-AT3

A testreszabható okosóra – BlitzWolf BW-AT3

A BlitzWolf BW-AT3-on nem csak a számlapot, akár a teljes vázat is lecserélheted.

A testreszabható okosóra – BlitzWolf BW-AT3

A BlitzWolf BW-AT3 okosóra egy igazán sokoldalú eszköz, amely nem csak az időt mutatja, hanem a megszokott módon számos egyéb funkcióval is rendelkezik. A készülék 1,35 hüvelykes, 390 x 390 pixel felbontású kör alakú kijelzőt kapott, amely éles és tiszta képet biztosít. Igazi különlegesség a Dual-Bluetooth technológia, amivel a készülék két Bluetooth verziót támogat: BT3.0 és BT5.0, így kompatibilis az Android 4.4 vagy újabb, valamint az iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszerekkel.

A testreszabható okosóra - BlitzWolf BW-AT3 1

Az óra egészségügyi funkciói között találunk pulzusmérőt, vérnyomásmérőt és véroxigénszint-mérőt is. Több mint 100 sportmódot támogat, így bármilyen fizikai aktivitás során használható, legyen szó futásról, úszásról vagy akár kosárlabdáról. A készülék IP67-es vízállósággal rendelkezik, tehát ellenáll a víznek és a pornak, de úszáshoz nem ajánlott. A Bluetooth kapcsolaton keresztül elérhető a Bluetooth hívás funkció is.

A 250 mAh-s akkumulátor 6-10 napig bírja egyetlen töltéssel, amennyiben csak a Bluetooth Low Energy (BLE) kapcsolatot használjuk, és 3-6 napig, ha a két Bluetooth kapcsolatot is aktívan használjuk. Az akkumulátor feltöltése körülbelül 4 órát vesz igénybe, és mágneses töltővel történik. Érdekesség ebben az esetben, hogy a mágneses töltő lényegében vezeték nélküli töltőnek tekinthető, mert a töltés külső érintkezők nélkül történik.

A testreszabható okosóra - BlitzWolf BW-AT3 2

Az okosóra további kényelmi funkciókat is kínál, például zenelejátszás vezérlését, időjárás előrejelzést és értesítések szinkronizálását a telefonról. Az óra anyaga ABS környezetbarát műanyag, cinkötvözet és üveglencse, a súlya pedig 46,5 gramm szíjjal és 27,5 gramm szíj nélkül. A külsővel kapcsolatos érdekes újítás, hogy az “óraszerkezet” kivehető a vázból, és betehető másik vázba, így nem csak a számlap vagy a szíj, hanem a váz is megváltoztatható.

A testreszabható okosóra - BlitzWolf BW-AT3 3

A csomagban található egy fekete szilikon szíj, egy cserélhető tok (ezüst acél vagy barna bőr), egy mágneses töltőkábel és egy felhasználói kézikönyv. Az óra alkalmazása, a Fitcloudpro, több nyelven is elérhető, beleértve a magyart is. Fontos megjegyezni, hogy az egészségügyi adatok csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi diagnózist. Az óra tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy megbízható és sokoldalú okosórát keresnek.

Az óra ára jelenleg 11 745 forint itt:

 

BlitzWolf BW-AT3 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.