Válassza az Oldal lehetőséget

Itt az első adag BlitzWill, okosvilágítás termék!

Itt az első adag BlitzWill, okosvilágítás termék!

Rögtön 3 terméket kaptunk, ebből kettő cseh raktárból is elérhető.

Itt az első adag BlitzWill, okosvilágítás termék!

Van a dologban némi csalás, de magam részéről nem bánom!

A gyártó ezt mondja magáról:

A WILL-nek két jelentése van, az egyik “kívánni/akarni” az igében, a másik pedig “a jövő”, ha főnévként vagy személynévként használják.
Az új márka célja, hogy a BLITZWILL márkán belül az ügyfeleknek “egy általános intelligens vizuális élményt hozzon a jövőben”, és megvalósítsa az ügyfelek ideális világítási elvárásait.

 

Lássuk a termékeket!

Az első hármasban két plafonlámpa, és a korábban már bemutatott neon szalag van. A két plafonámpa található meg a cseh raktárban, a szalagot egyelőre kínából rendelhetjük, de tudjuk ez sem baj, hiszen van vámmentes szállítás!

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó!

A Blitzwill BW-CLT1 és a BlitzWill BW-CLT2 közül az egyik már ismerős lehet nektek, hiszen cikket is írtam róla. Hogy lehet, ha csak most jelent meg a termék? Úgy, hogy a CLT1 eddig BlitzWolf néven került piacra. Ez a lámpa világít a konyhámban már egy ideje, nagyon szeretem, jó cucc. Nagyon jók az anyagok, jó a fénye, szeretem, hogy okos, és a helyiséghez tudom (tudtam) szabni a fényerőt, a színhőmérsékletet és az RGB színes világítást, ami kellemes hangulatfényt ad.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 9

A BlitzWill BW-CLT2 lényegében tök ugyanaz a lámpa, mint a CLIT1, a különbség csak méretben fedezhető fel. A CLT1 30-, míg a CLT2 40 centis átmérővel rendelkezik.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 10

Ami sajnálatos, hogy a lámpák ára a korábbi CLT1 árhoz képest eléggé elszállt. Igaz, manapság nem nagyon tudok olyan terméket, aminek nem szállt el az ára, lévén a CLT1 cikk írásakor, tavaly áprilisban 298 forint volt a dollár, most meg 431 forint, szóval, ha csak az árfolyam változást nézzük is, indokolt az emelkedés.

BlitzWolf BW-CLT1 okos plafonlámpa – gyanúsan olcsó! 11

Ha szeretnétek megvásárolni valamelyiket, akkor olvassátok el előbb a tesztemet a CLT1-ről itt: BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA – GYANÚSAN OLCSÓ!

Vásárlás az alábbi hivatkozásokon:

BlitzWill BW-CLT1 plafonlámpa – Kuponkód: BGBWCLT1CP

BlitzWill BW-CLT2 plafonlámpa – Kuponkód: BGBWCLT2CP

 

A harmadik BlitzWill termékről múlt héten már írtam, igaz, akkor még nem lehetett megvásárolni. Szóval, most egyszerűen átmásolom az ott leírtakat.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag!

A BlitzWill BW-NL1 neon LED szalag három méteres hosszal és RGBIC effekttel és zeneszinkronizálással rendelkezik. Az RGBIC lehetővé teszi, hogy egy szalagon belül több féle színt is használjunk, így akár különböző formákat is kialakíthatunk a falon úgy, hogy a formák egyes részei más színnel világítanak. A LED-es fénysávot APP vezérli, ami kompatibilis az Amazon Alexa és a Google asszisztenssel, így vezérelhetjük a színeket és az üzemmódot akár hangutasításokkal is.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 1

A zenei üzemmódban használhatjuk a beépített mikrofont , ilyenkor a zene és a játék hangját nem csak hallani, hanem szemünkkel is érzékelni fogjuk. Hat zenei ritmusmódot választhatunk az applikációban. Az ingyenes APP segítségével testre szabhatjuk majd a különböző jelenetfények színét, fényerejét és villódzási módját, így egyedi intelligens fényeket kapunk. Izgalmas még, hogy a neon szalag IP67-es vízállóságú, így akár kültéren is használható.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 2

Ehhez a lámpához sajnos még nincs kupon, a kínai raktárból 26 ezer forintért tudjuk megvásárolni itt:

 

BlitzWill BW-NL1 Neon szalag

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.