Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-P9 – mert párban szép az élet!

BlitzWolf BW-P9 – mert párban szép az élet!

Két darab BlitzWolf BW-P9 powerbank alig több, mint 11 ezerért!

BlitzWolf BW-P9 – mert párban szép az élet!

Jön a nyár, utazás, nyaralás, kempingezés, lemerülő kamerák és telefonok, tabletek, amiken nem lehet mesét nézni, kész agybaj. Ilyenkor jól jön egy külső akkumulátor, de még jobb, ha rögtön kettő van belőle!

BlitzWolf BW-P9 - mert párban szép az élet! 1

A BlitzWolf BW-P9 egy 10000 mAh kapacitású, 18W-os gyorstöltési képességgel rendelkező külső akkumulátor, amely képes egyidejűleg két eszközt tölteni. Az akkumulátor kétféle bemenettel (Type-C és Micro) és kétféle kimenettel (Type-C és USB) rendelkezik, kompatibilis a PD3.0, PD2.0, QC3.0 és QC2.0 protokollokkal. Az 10000 mAh kapacitású akkumulátor mindössze 4 óra alatt töltődik fel 12V/15A (maximális) töltőteljesítménnyel.

BlitzWolf BW-P9 - mert párban szép az élet! 2

A BW-P9 akkumulátor megbízható többrétegű védelemmel rendelkezik, többek között túltöltés-, túlfeszültség-, túlmerítés-, túlmerítési feszültség-, kisütési áramerősség-, töltési áramerősség-, rövidzárlat- és hőmérsékletvédelemmel. Az akkumulátor 139 x 70 x 15,5 mm-es méretével és 200 g-os súlyával könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. A termék CE, FCC és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-P9 - mert párban szép az élet! 3

Összefoglalva, a BlitzWolf BW-P9 egy kompakt, nagy kapacitású és gyors töltési képességekkel rendelkező külső akkumulátor, amely ideális választás rengeteg féle készülékek töltéséhez. A legújabb töltési protokollok kompatibilitása és a megbízható többrétegű védelem biztosítja, hogy az akkumulátor biztonságos és hatékony töltést nyújtson.

Most a BW-P9-ből kettő az egyben csomagot is vehetünk, így a két akkumulátor ára kupon nélkül, a cseh raktárból 11 600 forint az alábbi linken:

Két darab BlitzWolf BW-P9 powerbank

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.