Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart T7 – Bomba áron az újgenerációs hangszóró

Tronsmart T7 – Bomba áron az újgenerációs hangszóró

A Tronsmart T7 nálam is volt teszten, szerettem, 15 ezer forintért pedig egyenes imádom.

Tronsmart T7 – Bomba áron az újgenerációs hangszóró

A Tronsmart T7 hordozható Bluetooth hangszóró az aktív LED fényekkel, 30W kimenettel, SoundPulse és TWS funkciókkal, IPX7 vízállósággal és egyéni hangszínszabályzókkal tökéletes választás lehet, ha otthon vagy akár egy partin szeretnéd élvezni a zenét.

Tronsmart T7 - Bomba áron az újgenerációs hangszóró 1

A hangszóró Bluetooth 5.3 verzióval rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható külső lejátszó eszközhöz. A 2000 mAh-s akkumulátor akár 12 órán át képes folyamatos működést biztosítani, elegendő energiát nyújtva a zenehallgatáshoz, miközben a mély és tiszta basszusokat élvezheted. A hangszórón található LED fények a zene ritmusához igazodnak, ami még élvezetesebbé teszi a hangélményt. Ha két hangszórót szeretnél összekapcsolni sztereó rendszerként, a Tronsmart T7 a TWS funkcióval ezt is lehetővé teszi.

Tronsmart T7 - Bomba áron az újgenerációs hangszóró 2

A Tronsmart T7 hangszóró nem csak zenehallgatásra, hanem telefonhívásokra is alkalmas, hiszen beépített mikrofonja segítségével könnyedén fogadhatsz hívásokat anélkül, hogy kézbe kellene venned a telefont. A vízálló kivitelnek köszönhetően a hangszóró bármilyen körülmények között képes működni, így akár esőben is táncolhatsz és közben persze hallgathatsz zenét (singing and dancing in the rain – ahogy Gene Kelly is énekelte 🙂 ) .

Tronsmart T7 - Bomba áron az újgenerációs hangszóró 3

A két hangszóró TWS (True Wireless Stereo) technológiával könnyen összekapcsolható, így erőteljesebb hangzást biztosít a zenehallgatás során. A beépített Bluetooth 5.3 kompatibilis számos népszerű eszközzel, de ha nincs kompatibilis készüléked, a gyártó gondoskodott róla, hogy a Tronsmart T7 hangszóró TF kártyaolvasóval (microSD) is rendelkezzen. A hangszóró 360 fokban sugároz, így a lehető legjobb hangminőséget biztosítja a körülötte lévő a tér minden pontján. A Tronsmart alkalmazással teljes irányítást élvezhetsz a hangszóró felett.

A hangszóró ára a cseh raktárból most kupon nélkül 15 ezer forint itt:

Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.