Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Vibe 7 Pro – AMOLED kijelzős óra 14 ezer forintért

Zeblaze Vibe 7 Pro – AMOLED kijelzős óra 14 ezer forintért

Zeblaze Vibe 7 Pro meglehetősen népszerű, nem véletlenül!

Zeblaze Vibe 7 Pro – AMOLED kijelzős óra 14 ezer forintért

A Zeblaze Vibe 7 Pro egy lenyűgöző okosóra, amely 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel, BT hívási képességgel, SpO2 vér oxigénszint és pulzusmérési funkcióval rendelkezik. Ez a katonai szintű strapabírású okosóra kompatibilis az Android 5.0 vagy újabb, valamint az iOS 10.0 vagy újabb rendszerekkel. A teljes érintőképernyős működés és a FitCloudPro alkalmazás segítségével könnyedén kezelhető és számos egészségügyi és sportfunkciót kínál.

Zeblaze Vibe 7 Pro - AMOLED kijelzős óra 14 ezer forintért 1

A Vibe 7 Pro okosóra kiemelkedő funkciói közé tartozik a Bluetooth segítségével történő hanghíváskezelés, hívás- és üzenetemlékeztető, híváselutasítás, valamint értesítések fogadása telefonhívásokról, szöveges üzenetekről, Gmailről és okostelefonos alkalmazásokról. Az egészségmonitorozási funkciók között megtalálható a csuklón mérhető pulzusmérés, a nyugalmi pulzusmérés, a rendellenes szívritmus-riasztások, a légzéstréning, a SpO2 mérés, a vérnyomás-monitorozás, a női egészség, az alvásértékelés és a kalóriafelhasználás nyomon követése. A sportfunkciók között számos sportág és tevékenység nyomon követése található, például futás, úszás, kerékpározás, erőnléti edzés és jóga.

Zeblaze Vibe 7 Pro - AMOLED kijelzős óra 14 ezer forintért 2

Az okosóra 3 ATM vízállósággal és IP69K védelemmel rendelkezik, így ellenáll a víznek és a pornak is. Az óra 400 mAh-s akkumulátora akár 30 napos készenléti időt, 15 napos átlagos használati időt és 7 napos intenzív használati időt biztosít. Az okosóra mérete 56 x 49 x 14,3 mm, súlya pedig 76,2 g a szíjjal együtt. A csomag tartalmazza a Zeblaze VIBE 7 Pro okosórát, a töltőkábelt és a felhasználói kézikönyvet. Ez az okosóra tökéletes választás azok számára, akik egy sokoldalú, stílusos és strapabíró készüléket keresnek a mindennapi használatra és az egészségük nyomon követésére.

Az óráért a BGXIFD603 kuponkóddal alig 14 ezer BGf576f0 kuponkóddal kicsivel több, mint 14 ezer forintot kell fizetnünk az alábbi hivatkozáson:

Zeblaze Vibe 7 Pro okosóra

 

 

Támogatott sportmódok: Labdarúgás, úszás, futópad, szabad edzés, aerobik, beltéri séta, beltéri kerékpározás, tánc, fekvőtámasz, golf, hosszú távú ugrás, röplabda, lépcsőzés, lovaglás, mezőhoki, tollaslabda, boksz, kültéri séta, síelés, torna, jégkorong, taekwondo, maximális oxigénfogyasztás, gyaloglás, túrázás, pálya és mezőny, derék és hasi edzés, karate, levezetés és relaxáció, keresztedzés Pilates, funkcionális edzés, fizikai edzés, íjászat, hajlékonyság, vegyes aerobik, latin tánc, utcai tánc, szabad küzdelem, balett, ausztrál futball, harcművészetek, lépcsőmászás, kézilabda, bowling, fallabda, curling, vadászat, snowboardozás, szabadidős sportok, amerikai futball, kézi biciklizés, horgászat, néptánc, alpesi síelés, hósportok, megnyugtató meditációs fej, magedzés, jégkorcsolyázás, fitnesz játékok, aerobik, csoportos edzés, küzdő torna, lacrosse, habos tengely váll, birkózás, vívás, softball, egyéni sportok, korlátok, görkorcsolyázás, darts, pikeball, HIIT, lövészet, dzsúdó, gördeszkázás, egyensúlyi biciklizés, görkorcsolyázás, parkour, búvárkodás, szörfözés, búvárúszás, húzódzkodás, fekvőtámasz, deszkázás, sziklamászás, magasugrás, bungee jumping

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.