Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Swim GPS-es okosóra – (nem csak) úszóknak szeretettel!

Zeblaze Swim GPS-es okosóra – (nem csak) úszóknak szeretettel!

Zeblaze Swim meglepően olcsó lett, pedig négy műholdas rendszert támogat a navigációja.

Zeblaze Swim GPS-es okosóra – (nem csak) úszóknak szeretettel!

A Zeblaze Swim okosóra 1,69 hüvelykes Corning Gorilla Glass védelem alatt lakó kijelzővel, beépített 4 rendszert támogató navigációval és szívritmus- és SpO2-monitorral rendelkezik. A készülék kompatibilis az Android 4.4 vagy újabb és az iOS 8.2 vagy újabb operációs rendszerekkel. A teljes érintőképernyős óra a Zeblaze Fit alkalmazással működik, amely több nyelven elérhető.

Zeblaze Swim GPS-es okosóra - (nem csak) úszóknak szeretettel! 1

Az okosóra számos funkciót kínál, mint például hívás- és üzenetemlékeztető, értesítések, szívritmusmérés, SpO2 mérés, női egészségfigyelés, alvásértékelés és mozgásfigyelmeztető. A készülék integrált GPS-szel rendelkezik és több sporttevékenység mérésére alkalmas, mint úszás (medencében és a GPS-nek hála nyílt vízen is), futás, kerékpározás, jóga, tánc, labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz és tenisz. Az okosóra pedométerrel, napi lépésszám-célkitűzéssel és valós idejű távolság- és tempómérővel is rendelkezik.

Zeblaze Swim GPS-es okosóra - (nem csak) úszóknak szeretettel! 2

Az 5ATM vízállóságú Zeblaze Swim okosóra 1,69 hüvelykes, 240 x 300 pixel felbontású IPS kijelzővel és 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor energiatakarékos üzemmódban kb. 30 napig, tipikus használat mellett kb. 15 napig bírja, míg teljes GPS és szívritmus mérés mellett kb. 56 órán át működteti az órát. A töltési idő kb. 1,5 óra, a töltés típusa pedig mágneses töltés. Az óra strapabíró és kényelmes TPU szíjjal, műanyag alaptesttel és középső kerettel rendelkezik. A csomagban található egy Zeblaze Swim okoskarkötő, egy mágneses töltőkábel és egy felhasználói kézikönyv.

Zeblaze Swim GPS-es okosóra - (nem csak) úszóknak szeretettel! 3

Az órát kínai raktárból rendelhetjük meg, a BGXIFD621 kuponkóddal a ára kereken 13 ezer forint az alábbi linken:

Zeblaze Swim GPS-es okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.