Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-PCM2L – hordozható FHD monitor teljes értékű USB C csatival

BlitzWolf BW-PCM2L – hordozható FHD monitor Teljes értékű USB C csatival

BlitzWolf BW-PCM2L telefon, tablet, mini-PC vagy notebook mellé is használható.

BlitzWolf BW-PCM2L – hordozható FHD monitor Teljes értékű USB C csatival

A BlitzWolf BW-PCM2L egy 13,3 hüvelykes, Full HD 1080P felbontású, Type C hordozható számítógép monitor és játék kijelző, amely okostelefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz és játékkonzolokhoz egyaránt használható. A kijelző beépített standard HDMI porttal rendelkezik, valamint USB 3.0 portot is kapott, amely közvetlenül billentyűzethez vagy egérhez csatlakoztatható, további adapter nélkül. A Type C port támogatja az usb-c kábellel történő megjelenítést és tápellátást is.

BlitzWolf BW-PCM2L - hordozható FHD monitor teljes értékű USB C csatival 1

A 13,3 hüvelykes hordozható kijelző Full HD 1920 x 1080 felbontással, 1000:1 ultra-magas kontrasztaránnyal és 178°-os betekintési szöggel rendelkezik, amely élethű képet, tiszta és átlátszó színeket, finom képeket biztosít, így megfelelő vizuális élményt nyújt játékhoz és irodai munkához egyaránt. A BlitzWolf BW-PCM2L 13,3” USB C hordozható kijelző mérete mindössze 306 x 184 x 5,6-11,6 mm, súlya pedig csak 650 gramm. A kompakt kialakítás miatt könnyen elfér egy kézitáskában, az összecsukható állványnak köszönhetően pedig könnyedén elhelyezhető egy asztalon, így kiegészítő akár utazás közben is.

BlitzWolf BW-PCM2L - hordozható FHD monitor teljes értékű USB C csatival 2

A 13,3 hüvelykes hordozható monitor több eszközzel is kompatibilis: laptopokhoz, mobiltelefonokhoz, Raspberry Pi-hez, Xboxhoz, PS4-hez és PS5-höz csatlakoztatható a Type C port és az HD port segítségével, beüzemelése pedig egyszerű, csupán dugd be és használd, nincs szükség illesztőprogramok telepítésére. A készülék rendelkezik 3,5 mm-es audio kimenettel is.

Az ára a cseh raktárból rendelve ma 60 ezer forint a BGXIFD614 kuponkód használatával. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

BlitzWolf BW-PCM2L hordozható FHD monitor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.