Válassza az Oldal lehetőséget

ILIFE H50 – állóporszívó 25 ezerért. Ezt mégis hogy????

ILIFE H50 – állóporszívó atkafejjel 25 ezerért. Ezt mégis hogy????

Az ILIFE H50 olcsósági csúcsot szeretne dönteni ezzel az árral.

ILIFE H50 – állóporszívó atkafejjel 25 ezerért. Ezt mégis hogy????

Az ILIFE H50 egy vezeték nélküli kézi porszívó, amely 10 KPa szívóerőt és 1,2 literes portartályt kínál. A készülék 2200 mAh-s eltávolítható akkumulátorral rendelkezik, amely akár 40 perc üzemidőt biztosít (sporolós üzemmódban), és LED világítással is el van látva. A porszívó két szívóerő-módot kínál: az alap, 7 KPa és a MAX, 10 KPa, a mellékelt 2 az 1-ben szívófej segítségével akár az egész házat vagy az autód belső terét is megtisztíthatod.

Az ILIFE H50 porszívó nagy, 1,2 literes portartája kétszer akkora, mint a piacon elérhető átlagos kapacitás, ami csökkenti a hulladékeltávolítás gyakoriságát. Az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmes fogást biztosít hosszú takarítás során is, a bekapcsoló gomb pedig könnyen elérhető. A motoros padlófej elején található LED lámpa hasznos a sötét helyiségekben, például az ágyak és kanapék alatt történő takarítás során, a surlófény szépen megmutatja hol poros még a padló.

ILIFE H50 - állóporszívó 25 ezerért. Ezt mégis hogy???? 1

A porszívó teljesítményét egy nagy kapacitású, 2200 mAh-s, 6 cellás lítium-ion akkumulátor biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy akár 40 percig takaríts. Az akkumulátor töltöttségi szintjét egy kijelzőn ellenőrizheti. Az ILIFE H50 porszívó csomagja tartalmazza magát a porszívót, az akkumulátort, a vezetőcsövet, a padlókefét, a töltőt, a kettő az egyben lapos szívófejet, a szőnyegkefét, a nagy hatékonyságú szűrőt, a tisztítókefét, a fali tartót és a felhasználói kézikönyvet.

A gép árát lényegében megfelezték, hiszen a 7QL63CU kuponkóddal most 25 100 forintért rendelhetjük meg EU raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

ILIFE H50 porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.