Válassza az Oldal lehetőséget

27 hüvelykes QHD képernyővel érkezik az új Philips 272B8QJEB

27 hüvelykes QHD képernyővel érkezik az új Philips 272B8QJEB

Az MMD, a Philips monitorok márka licencpartnere bemutatja a teljesítménytudatos üzleti felhasználók számára tervezett új, 27 hüvelykes QHD Philips monitorját.

philips 272B8QJEB f 1

Az új 272B8QJEB  modell azon legújabb képernyők közé tartozik, amelyek egyesítik a kiváló felhasználói kényelmet, az intelligens ergonómiai funkciókat és a környezetbarát megoldásokat.

A legkiválóbb minőségű képek

A minőségi munka minden területen a nagyfelbontású képmegjelenítő forrásoktól és monitoroktól függ. Ezért az új 272B8QJEB nagy teljesítményt kínál, a nagy sűrűségű pixelszámmal és háttérvilágítással rendelkező W-LED panelek a kristálytiszta képek és a természetes és lágy sRGB színek érdekében akár Quad HD 2560 x 1440 felbontásra is képesek. A belső 12-bites képfeldolgozó processzor által kezelt 10-bites képernyő a gazdagabb és intenzívebb képek érdekében 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes – ez a hagyományos 8-bites képernyők 16 millió színéhez képest jelentős előrelépés, így színmódosulás nélkül jeleníthetők meg a finom részletek.

philips 272B8QJEB 3

A számos csatlakoztatási lehetőség növeli az életminőséget

Csatlakoztatási opcióinak átfogó kínálata minden üzleti környezetben tökéletes megoldássá teszi a 272B8QJEB modellt. Az analóg VGA-tól kezdve a digitális DVI-Dual Link, DisplayPort 1.2, és HDM csatlakozókig minden alapvető igényt kielégít, tehetővé téve a legújabb készülékek csatlakoztatását, gyors töltési lehetőséget valamint a SuperSpeed USB 3.0 technológiának köszönhetően akár 5.0 gbit/másodperc sebességű adatátvitelt biztosít mobil készüléke számára. A két darab 2W teljesítményű beépített hangszórónak köszönhetően nincs szükség helyre külső audio készülékek számára, valamint az irodában a bizalmasabb és csendesebb használat érdekében használhatja a könnyen elérhető fejhallgató csatlakozót is. A lábazaton lévő kényelmes tartóhely a munkahely rendezetten tartása érdekében lehetővé teszi okostelefon, vagy más tárgyak tárolását is.

philips 272B8QJEB b high 2

Kényelmesebb ergonómia az egészségesebb munkahelyekért

Az új 272B8QJEB modell egyesíti az EasyRead üzemmód papírhoz hasonló olvasási élményét az SmartErgoBase kiváló rugalmasságával. Utóbbi egy speciális monitor lábazat, amellyel egyszerűen beállítható a képernyő magassága, forgatási, billentési és döntési szöge a felhasználó egyedi és ergonómiai igényeihez  illeszkedve. Extra széles, 178/178 fokos látószögű fejlett IPS képernyővel rendelkezik, tehát mind vízszintes, mind függőleges irányban 90 fokkal elforgatva ugyanolyan minőségben tekintheti meg a képet. A kényelmesebb és kellemesebb felhasználói élmény érdekében az új monitor rendelkezik az innovatív flicker-free technológiával és a speciális LowBlue üzemmóddal, amely csökkenti a LED képernyők által kibocsátott potenciálisan káros rövid hullámhosszú kék fény mennyiségét. A szemeket kevésbé fárasztó, jobb és élesebb képek révén hatékonyabban koncentrálhat munkájára, és hosszabb ideig merülhet bele munkaalkalmazásaiba anélkül, hogy szemei elfáradnának.

philips 272B8QJEB s 4

Kiváló minőségű képernyők kínálata a termelékenység érdekében

A Philips 272B8QJEB modellje a sikeres 27 hüvelykes QHD monitorok sorozatának azon legújabb tagja, amelynek funkciói a magasabb igényű üzleti igényeknek is megfelelnek. Az adatvédelemre nagy hangsúlyt helyező vállalatok megbízhatnak a 272B7QPTKEB modellben, hiszen ez az első Philips képernyő amelynek webkamerája csak akkor emelkedik ki ha szükség van rá és ha nincs használatban, akkor szolidan visszahúzódik. Továbbá a 272B7QPJEB modell PowerSensor funkciójával gondoskodik a energiahatékonyságról, mivel beépített érzékelője ártalmatlan infravörös jelek révén érzékeli, hogy a felhasználó a monitor előtt van-e, és távollét során automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, így akár 80% energiát is megtakaríthat, emellett ultrakeskeny képernyőkerete révén maximalizálja a megjelenítési felületet. Ha pedig többmonitoros felállásra lenne szüksége, mindkét modellen megtalálható DisplayPort kimenet, amely segítségével több képernyőt is összekapcsolhat, a lábazatok rugalmasságának köszönhetően akár vízszintes, akár függőleges elrendezésben.

A Philips 272B8QJEB modell ajánlott fogyasztói ára 84 459 forint és 2018 márciusától elérhető.

27 hüvelykes QHD képernyővel érkezik az új Philips 272B8QJEB 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2