Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb Bluetooth rádió a SANGEAN-tól

A Sangean bemutatta a WR-22 típusú Bluetooth audio rádióját, ami megváltoztatja a Home-Audio-ról alkotott felfogásunkat!

WR-22 B_03

A készüléket Bluetooth kábelnélküli audio technológiával látták el, hogy kedvenc zenéinket akár okostelefonunkról, táblagépünkről is azonnal hallgathassuk. A továbbfejlesztett FM-RDS tunernek köszönhetően a készülék kijelzi még a számok előadóját és címét is. A beépített USB port MP3 és WMA formátumú zenék visszajátszására képes. A Sangean WR-22 egy továbbfejleszthető rendszer, ami velünk nő fel, hiszen manapság zenéinket sokszor más eszközökön, adathordozókon tároljuk, de azonnal le szeretnénk játszani. A Sangean WR-22 az irányított bass reflex cső révén a dinamikus mélyhang kompenzáció gazdagabb basszusokat eredményez.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.