Válassza az Oldal lehetőséget

Tavaszi akcióban a Tronsmart Bang

Tavaszi akcióban a Tronsmart Bang

30 ezer forintért már nagyon megéri.

Tavaszi akcióban a Tronsmart Bang

A lekerekített forma pont olyan, mint az első saját kazettásmagnómnál volt. Nagyon menő, nagyon modern darab volt… úgy 30 éve. De a menőséget jól mutatja, hogy a Tronsmart Bang is hasonló formával operál, persze már kazettaajtók és nyomógombok nélkül. Hiába, ez már egy más világ, de a retró az örök.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Trosnmart Bang-nek sok érdekes képessége van. Az első a 60 wattos teljesítmény, ami elég emberes, erről, már csak a hangsugárzó mérete miatt is, el tudom képzelni, hogy egy szabadtéri bulin is megállja a helyét.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Ha mégis kevés lenne az sem gond, csak rá kell beszélned a haverokat, ismerősöket, hogy ők is vegyenek 1-1 Bang-et, aztán, a buliban ezeket össze tudjátok kapcsolni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Tronsmart Tune Conn technológiája lehetővé teszi, hogy akár 100 hangsugárzót is összekapcsoljatok. Ez már 6000 wattot jelent, szóval innen nem nagyon van hova fejlődni.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart Bang természetesen akkumulátorral működik, mégpedig egy 10 800 mAh kapacitásúval. Ez sem kicsi, remélem érzitek, a gyártó szerint 15 órás zenehallgatást tesz lehetővé 50 százalékos hangerőn. Amennyiben bekapcsoljátok a zenére változó LED világítást is, az elérhető üzemidő 8 óra lesz. Érdekesség még, hogy az akkumulátorról a telefonodat is töltheted. A Bang természetesen vízálló is, IPX6-os minősítéssel rendelkezik.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Ami miatt a Tronsmart Bang újra előkerült most azaz ár. Volt már 33 ezer forintért is egy tavalyi akcióban, most azonban egészen 30 ezerig csökkenthetjük az árát. Hiába na, a tavasz már csak ilyen. Ősszel a levelek és az árak hullanak a mélybe, most meg a virágszírmok és az árak. Magam részéről a tavaszt jobban kedvelem, az alföld pusztaságát és az ősz szépségét meghagyom koszorús költőinknek.

Na, szóval a lényeg az, hogy a Tronsmart Bang most EU raktárból a TSBANG kuponkóddal 30 ezerért elhozható az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Tronsmart Bang Party hangszóró

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.