Válassza az Oldal lehetőséget

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm!

Újabb Blitzwolf almárkával ismerkedhetünk meg, itt a BlitzMax!

A Blitzmax BM-TS4 asztali tartó sokoldalú és praktikus kiegészítő a táblagép- és telefon használók számára

A Blitzmax BM-TS4 asztali tartó sokoldalú és praktikus kiegészítő a táblagép- és telefon használók számára, akik szeretnek videókat nézni, játszani vagy e-könyveket olvasni. Ezt a tartót úgy tervezték, hogy stabilan és biztonságosan tartsa a táblagépet, így anélkül élvezhetjük a tartalmakat, hogy aggódnunk kellene a táblagép leesése miatt.

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm! 1

A Blitzmax BM-TS4 egyik legfontosabb jellemzője a stabilitás. A vastagabb és nagyobb alap stabil súlypontjával megakadályozza, hogy a tartó felboruljon, még akkor is, ha erőteljesen koppintasz vagy húzogatod ujjadat a képernyőn. Az alján lévő csúszásgátló párnák tovább fokozzák a stabilitást, így a táblagép még sima felületeken is a helyén marad.

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm! 2

A tartó szöge állítható, így megtalálhatod a kényelmes nézési pozíciót. Akár feküdni, akár egyenesen ülni szeretnél, a tartó az igényeidnek megfelelően állítható. Így hosszú órákon át élvezheted a játékot vagy a videónézést anélkül, hogy megerőltetnéd a nyakad vagy a szemed.

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm! 3

Az állvány használata kényelmes és egyszerű. A gravitáció segítségük hívva stabil támaszt nyújt a táblagépednek. Nincs szükség bilincsekre vagy bonyolult telepítési eljárásokra. Egyszerűen helyezd tableted az állványra, és az biztonságosan a helyén marad.

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm! 4

A Blitzmax BM-TS4 kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így tartós és hosszú élettartamú. Ez az anyag elegáns és stílusos megjelenést is kölcsönöz az állványnak, amely kiegészíti a táblagéped vagy telefonod. Az állvány fekete és ezüst színben kapható, így kiválaszthatod a személyes stílusodhoz legjobban illő változatot.

Nevet váltott és olcsóbb lett a kedvenc tablet és telefontartóm! 5

Összefoglalva, a Blitzmax BM-TS4 asztali tartó egy praktikus és sokoldalú kiegészítő mindazok számára, akik szeretik használni a táblagépüket. Stabilitásának, állíthatóságának és kényelmének köszönhetően anélkül élvezheti a tartalmakat, hogy aggódnod kellene a táblagép vagy telefon leesése miatt.

A BlitzWolfból BlitzMax-szá vált tablet és telefontartó ára most a BG0ab83d kuponkóddal mindössze 3667 forint itt:

Blitzmax BM-TS4 asztali tartó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.