Válassza az Oldal lehetőséget

KS19 – csontvezetéses füles 4000 forint alatt

Meglepően keveset kérnek érte, pedig a tudással semmi baj.

KS19 - csontvezetéses füles 4000 forint alatt

A KS19 Bluetooth Bone Conduction fülhallgató tökéletes megoldás azok számára, akik szeretik a zenét, és szeretnék, hogy a fülük nem lenne eltakarva, hogy tisztában legyenek a környezetükben történtekkel. A valódi csontvezetési technológiával a fülhallgató az arccsont rezgésén keresztül továbbítja a hangot a belső fülbe. Ez azt jelenti, hogy a külső zajok kizárása nélkül élvezheti a zenét, így ideális a kocogás, kerékpározás vagy ingázás közbeni használatra.

KS19 - csontvezetéses füles 4000 forint alatt 1

A fülhallgató nagy teljesítményű Bluetooth 5.0 chippel van felszerelve, amely gyors és stabil vezeték nélküli párosítást és kiváló minőségű hangzást biztosít. A 90 mAh-s akkumulátor akár 7 órányi folyamatos zenelejátszást biztosít, a fülhorog kialakítása pedig kényelmes, stabil, és nehezen esik le.

KS19 - csontvezetéses füles 4000 forint alatt 2

A fülhallgatót IPX5 vízállósággal is tervezték, ami alkalmassá teszi a különböző időjárási körülmények közötti használatra. Mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik, így könnyedén fogadhatunk hívásokat és állíthatjuk a hangerőt. Könnyű is, a termék súlya mindössze 0,0310 Kg, a töltőkábel mágneses.

KS19 - csontvezetéses füles 4000 forint alatt 3

A csomag tartalmaz egy fülhallgatót, egy használati útmutatót és egy töltőkábelt. A fülhallgató mérete 120 x 80 x 10mm, a csomag mérete pedig 150 x 100 x 20mm. A KS19 Bluetooth Bone Conduction fülhallgató fejlett technológiájával, tartós kialakításával és hosszú akkumulátor-élettartamával ideális választás mindazok számára, akik egyedi hallgatási élményt keresnek.

A füles ára a Valentín-napi akcióban, a BGb5a9c0 kuponkóddal most 3777 forint itt.

KS19 Bluetooth Bone Conduction fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.