Válassza az Oldal lehetőséget

Nagyon durva áron a Geemax C2 futópad!

Nagyon durva áron a Geemax C2 futópad!

A Geemax C2 alig kerül többe, mint a motor nélküli Decathlonos.

Nagyon durva áron a Geemax C2 futópad!

Sokáig ódzkodtam a futópadoktól, és ennek egyik oka az ár volt. Valahogy mindig úgy voltam vele, hogy ott az utca, ingyen van, minek nekem futópad. Mondjuk normális cipőt sem kaptam olcsón, de azt még valahogy elfogadtam.

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 26

A kínai áruházak ezekre a kérdésekre is meghozták a megoldást. Ma már kínai futócipőm van, és a lényeg ebben nem az, hogy melyik országban gyártják, hanem az, hogy mennyiért tudok igazán jóminőségű cipőt kapni. aztán persze ott a futópad is már az ágyam alatt, és persze az is kínai áruházból, mert kevesebb, mint a fele az ára egy hasonló tudású, itthon kapható padnak. Így már megéri!

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 7

Tudom furán hangzik, de nincs időm elmenni futni. Mármint az utcára. Reggel a gyerekek kimennek az ajtón, irány az ovi, apának me irány a home office. Délben 15 perc ebédszünet, délután hat és este nyolc között gyerekek, fürdetés, utána még egy kis munka és irány az ágy. Ez nagyjából heti hat nap, oké szombaton kicsit lightosabban. Ebbe nem fér bele az sem, hogy elmenjek futni. Az is egy- másfél óra minimum.

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 29

Amióta itt van az ágy alatt a futópad minden nap futok minimum fél órát. Futás, vagy inkább kocogás közben elolvasom az éjszaka beérkezett üzeneteket a Skype-on, megnézem a leveleimet, a kedvenc tech csatornáimat a Youtube-on, és fejben felkészülök a munkára. Amikor jól átmozogva leülök a gép elé már tudom kinek kell válaszolnom, mit kell írnom.

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 8

Szóval nekem bejött a futópad. Tudom nem mindenki fogja ilyen hatékonyan kihasználni, de most, hogy van már tudom, hogy nagyon jól döntöttem, hogy megvettem. Még akkor is, ha az enyém drágább volt, mint amennyiért most Ti meg tudjátok vásárolni.

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 32

Természetesen azért is írtam le mindezt, hogy legyen okom leírni azt, hogy a mostani tavaszi leárazásban 113 ezer forint lett az ára. Ez azért is lényeges, mert a Decathlonban a motor nélküli “futópad” 100 ezer forint, de a legolcsóbb motoros gyaloglópad (tehát nem futópad) is 150 ezerbe kerül. Ha pedig futópadra vágysz, akkor a legalacsonyabb ár 220 000 forint.

Ez most a legjobb otthoni futópad a pénzedért – Geemax C2 teszt 9

Szóval azt gondolom, hogy a legolcsóbb Decathlonos, motoros futópad árának feléért a Geemax C2 igencsak megérős dolog, főleg, ha ki is fogjátok használni!

Ha ennyiért megvennétek, akkor a BG3EEU21 kuponkóddal cseh raktárból megtehetitek az alábbi hivatkozásra kattintva:

Geemax C2 futópad

A futópadról készült cikkemet és videómat itt találjátok: EZ MOST A LEGJOBB OTTHONI FUTÓPAD A PÉNZEDÉRT – GEEMAX C2 TESZT

 

Leírás:

MárkaGEEMAX
SzínFekete
Teherbírás120 kg
Motor erő3,0 LE
Sebességtartomány1-12 KM/H
KijelzőLED érintőképernyős  kijelző
Szerelés100%-ban telepítés mentes
Kartámasz270 ° Flip kartámasz
Telefonos appKinomap alkalmazás okostelefonon
Futófelület1050*400mm
ProgramokP1-P12
BRUTTÓ SÚLY39 kg
TávirányítóIgen
Bluetooth AudioIgen
ÖSSZECSUKHATÓIgen
Bluetooth E be van kapcsolvaIgen

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.