Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWill BW-CLT2 okoslámpa – még tart a kiárusítás!

BlitzWill BW-CLT2 okoslámpa – Az idei augusztus eddig legmeglepőbb ára

Már 16 ezer forint alatt elhozhatjátok a kedvenc okoslámpámat!

BlitzWill BW-CLT2 okoslámpa – Az idei augusztus eddig legmeglepőbb ára

A BW-CLT2 egy intelligens mennyezeti lámpa, amely okostelefonos alkalmazásokon, mint a Smart Life vagy a Tuya keresztül irányítható, és kompatibilis az Alexa és a Google Assistant hangvezérlési funkcióival is. Ha nem akarsz a telefonnal varázsolni, akkor rendelkzésedre áll egy hagyományos távirányító is a vezérléshez. A lámpa 16 millió szín közül kínál választási lehetőséget, a fehér fény hőmérséklete pedig 2700K és 6500K között állítható. A fényerő is személyre szabható, 10% és 100% között fokozatmentesen változtatható.

A BW-CLT2 kiváló minőségű LED technológiát használ, amely egyenletes és pislákolásmentes fényt biztosít, így kíméli a szemet olvasás és munka közben. Az IP40-es védelmi osztályának köszönhetően a lámpa belsejében nem tudnak bejutni rovarok vagy pókok. Az installáció egyszerű és gyors, a mellékelt útmutató alapján bárki könnyedén felszerelheti a lámpát. A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, a várható üzemideje 20 000 feletti.

BlitzWill BW-CLT2 okoslámpa - még tart a kiárusítás! 1

A lámpa kistesója, a CLT1 már jó ideje teljesít szolgálatot konyhámban, és abszolút hibátlan. Igaz, valamivel kisebb, mint a most akciózott CLT2, de ezt előnynek nehezen tudnám nevezni. Összességében most a CLT2 valóban reklámáron van, a BG1fe4e4 kuponkóddal alig 15 700 forint kell fizeni érte, és cseh raktárból rendelhet az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

BlitzWill BW-CLT2 okoslámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.