Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek

Fekete Péntek – BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek

A BlitzMax BM-CT2 a fülbedugható fülesekhez képest hatalmas membránt kapott.

Fekete Péntek – BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek

A BlitzMax BM-CT2 nyitott fülhallgató egy modern és innovatív kialakítású eszköz, amely kiváló hangminőséget és kényelmet kínál a felhasználóknak. Ezek a fülhallgatók TPE anyagból készültek, amely puha, rugalmas, ellenáll az izzadságnak és az olajnak, valamint csúszásmentes. A többpontos támogatási tervezés biztosítja a stabil illeszkedést, ami különösen előnyös futás, edzés vagy kültéri sportok során.

Fekete Péntek - BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek 1

A BlitzMax BM-CT2 különlegessége a 16,2 mm-es dinamikus hangszóró, amely kristálytiszta, magas felbontású sztereó hangzást biztosít. A basszus kompenzációs algoritmus és a DSP dinamikusan állítja be a hangminőséget, automatikusan hangolva és visszaállítva a realisztikusabb basszust. Az ENC kettős mikrofonos zajcsökkentésnek köszönhetően a hívások tisztábbak.

Fekete Péntek - BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek 2

Az egyszerű párosítás egy másik előnye ennek a terméknek. A doboz kinyitásakor automatikusan bekapcsol, és gyorsan párosítható anélkül, hogy ki kellene venni a fülhallgatót. A legújabb BT 5.3 légi vezetésű fülhallgató gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosít, így a felhasználók késleltetés nélküli, tökéletesen szinkronizált audio- és videóélményt élvezhetnek. Kompatibilis bármely BT-képes eszközzel, beleértve az okostelefonokat, számítógépeket és TV-ket.

Fekete Péntek - BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek 3

A BlitzMax BM-CT2 akár 60 órás lejátszási időt kínál. Az épített LED kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, így a felhasználók mindig tudják, mennyi energia maradt. A töltődoboz akár 40 órás lejátszást tesz lehetővé, míg a fülhallgatók 10 órán át használhatók. A Type-C töltőporttal a töltődoboz teljes feltöltése mindössze 1,5 órát vesz igénybe.

Fekete Péntek - BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek 4

A nyitott fülhallgató kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a külvilággal, még akkor is, ha saját lejátszási listájukba merülnek el. Ez biztonságot nyújt kerékpározás, séta, futás, edzés vagy vezetés közben, és lehetővé teszi a környezet változásainak észlelését.

Fekete Péntek - BlitzMax BM-CT2 fülhallgató a sportot kedvelőknek 5

A BlitzMax BM-CT2 fülhallgató specifikációi közé tartozik a V5.3 Bluetooth verzió, 33 láb (10 méter) átviteli távolság, 95 dB érzékenység, 20-20k Hz frekvenciaválasz, és a fülhallgatók 100 mAh*2 akkumulátor kapacitással rendelkeznek. A töltődoboz 500 mAh kapacitású. A csomag tartalma magában foglal egy BlitzMax BM-CT2 nyitott fülhallgatót töltődobozzal, egy töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet.

A füles ára a mostani Fekete Péntek akcióban 9132 forint a BG2d5941 kuponkóddal. A fülest kínai raktárból küldik, várható érkezése december 13-18.

 

BlitzMax BM-CT2 fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.