Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – HiBREW H11 félautomata kávéfőző csak kicsivel 30 ezer felett

Fekete Péntek – HiBREW H11 félautomata kávéfőző csak kicsivel 30 ezer felett

A HiBREW H11 remek presszókávét ad, nem csak baristáknak.

Fekete Péntek – HiBREW H11 félautomata kávéfőző csak kicsivel 30 ezer felett

A HiBREW H11 félautomata eszpresszógép egy kiváló választás a kávé szerelmeseinek. Ez a 1450 W teljesítményű készülék 1,1 literes víztartállyal rendelkezik, és képes 19 bar nyomáson kávét készíteni, ami kiemelkedően magas nyomás a gazdag ízű és krémes kávé elkészítéséhez. A gép egyik legnagyobb előnye a gyorsasága: mindössze 25 másodperc alatt képes elkészíteni egy csésze kávét. Ez a sebesség a rozsdamentes acélból készült azonnali fűtőelemnek köszönhető, amely gyorsan és pontosan képes felmelegíteni a vizet. A készülék lehetőséget biztosít egy vagy két csésze kávé elkészítésére is, így a felhasználók igényeihez igazodva kínál különböző beállításokat.

Fekete Péntek - HiBREW H11 félautomata kávéfőző csak kicsivel 30 ezer felett 1

A HiBREW H11 kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát. A “Kávé”, “Forró Víz” és “Gőz” opciók egyértelműen láthatók a kijelzőn, ami megkönnyíti a kezelést. A gép erős gőzhabosító rendszerrel is rendelkezik, amely optimalizált 3 lyukú gőzfúvókával képes gyorsan és hatékonyan tejhabot készíteni. A készülék kompakt méretei (12 x 29 x 28,5 cm) helytakarékos megoldást kínálnak, így kis konyhákban is könnyen elfér. A csepegtető tálca eltávolítható, ami megkönnyíti a tisztítást. A gép súlya 3,8 kg, ami stabil használatot biztosít, de mégis könnyen mozgatható.

Fekete Péntek - HiBREW H11 félautomata kávéfőző csak kicsivel 30 ezer felett 2

A csomag tartalmaz egy kávéfőzőt, egy ESE pod adaptert (44 mm), egy dupla eszpresszó adaptert (51 mm), egy egyszerű eszpresszó adaptert, egy vízcsövet, egy tömörítőt és egy felhasználói kézikönyvet. Fontos megjegyezni, hogy a csomag nem tartalmazza a kávéhúzó csészét.

Ha megrendeled a gépet cseh raktárból küldik neked, ára a BGH11001 kuponkóddal 32 676 forint itt:

 

HiBREW H11 félautomata kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.