Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mijia gőzvasaló meglepő áron

Xiaomi Mijia gőzvasaló meglepő áron

Vállfára akasztva is eltüntetheted a ráncokat a ruhádról.

Xiaomi Mijia gőzvasaló meglepő áron

Ez egy kiváló minőségű, hordozható gőzvasaló, amely ideális választás a ruhák gyors és hatékony vasalásához, simításához. A készülék kényelmes kialakítása és erőteljes funkciói teszik tökéletes választássá mind otthoni, mind utazási közbeni használatra. Ez a gőzvasaló egyetlen gombnyomással képes 20 kPa nyomással, 120 ℃ gőzt kibocsátani. Az 1200 W-os nagy teljesítmény és a 30 másodperces azonnali fűtési technológia lehetővé teszi a gyors és hatékony vasalást.

Xiaomi Mijia gőzvasaló meglepő áron 1

A 130 ℃-os alumínium panel és kerámia bevonat gondoskodik arról, hogy a vasaló ne károsítsa a ruhák felületét. Működés közben a nagy hő miatt 99,9 %-os atkamentesítési arányt biztosít. A 160 ml-es levehető víztartály egyszerűvé teszi a töltést és a tisztítást. A 5°-os dőlésű ferde test kényelmes fogást biztosít.

Xiaomi Mijia gőzvasaló meglepő áron 2

A csomag tartalmazza a gőzvasalót, a víztartályt, egy tisztítókefét, egy pár kesztyűt és egy kínai nyelvű kézikönyvet. A csomag ára ~10 500 forint, a kínai raktárból ingyenes, vámmentes szállítással rendelhető meg az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Xiaomi Mijia gőzvasaló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.