Válassza az Oldal lehetőséget

Automatizáld a motoros redőnyeidet olcsón

Automatizáld a motoros redőnyeidet olcsón

Remek áron adják a hat darabos szettet!

Automatizáld a motoros redőnyeidet olcsón

A 6 darabos Tuya WiFi Intelligens redőny kapcsoló modul egy okos WiFi-s eszköz, amely lehetővé teszi a redőnyök, árnyékolók távoli vezérlését mobiltelefonon keresztül. A Tuya APP-hoz való csatlakozás után bárhonnan vezérelheted a sötétőidet. Az alkalmazáson keresztüli időzítési funkcióval automatikusan be- és kikapcsolhatod a függöny mozgatást a meghatározott időpontban, és beállíthatod a függöny nyitási magasságát is.

Automatizáld a motoros redőnyeidet olcsón 1

Egy eszközt a családtagoknak is meg lehet osztani, így barátaid vagy családod is használhatja. Az Alexa és Google Home kompatibilitás lehetővé teszi a könnyű hangvezérlést, így élvezheted a technológia minden kényelmét. Ezzel a kapcsoló modullal hagyományos kapcsolódatt intelligens kapcsoló modullá alakíthatod át.

Automatizáld a motoros redőnyeidet olcsón 2

A modul ABS+PC anyagból készült, 802.11 b/g/n frekvencián működik, és a teljesítménye kevesebb mint 20 dBm. A működési hőmérséklet -10~40℃, a működési tartomány távolsága pedig legfeljebb 200 méter. Az IP20 besorolású készülék házának maximális hőmérséklete 80℃. A csomag mérete 50 mm * 50 mm * 24 mm, a súlya 45 gramm.

A teljes csomag ára ~13 000 forint. Kínai raktárból rendelheted, de a Duty Free (vámmentes) szállítás ingyenes. Vásárlás itt:

 

Tuya WiFi Intelligens redőny kapcsoló modul (6-os csomag)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.