Válassza az Oldal lehetőséget

Redmi Soundbar német raktárból fincsi áron!

Redmi Soundbar német raktárból fincsi áron!

Az árához képest a minősége sem rossz, márkás soundbarból ennél olcsóbbat nem találsz.

Redmi Soundbar német raktárból fincsi áron!

A Redmi MDZ-34-DA egy modern és mutatós hangprojektor, amely elfogadható minőségű hangélményt nyújt otthoni szórakoztatáshoz. A fekete matt felületű, egyszerű és divatos kialakítású készülék tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni dizájnhoz. A hangprojektor vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódást is támogat, beleértve a BT5.0 vezeték nélküli kapcsolatot, valamint az S/PDIF és AUX vezetékes kapcsolatot.

Redmi Soundbar német raktárból fincsi áron! 1

A Redmi hangprojektor falra is szerelhető, és asztali telepítésre is alkalmas, így rugalmasan illeszkedik a különböző elrendezési igényekhez. A készülék ABS és fém anyagokból készült, és mindössze 1,5 Kg a nettó súlya. A méretei 780 x 64 x 63 mm, és a BT verziója BT V5.0. Az adapter bemenete 220V-50Hz, a hangszórókból két darab 45 x 80 mm racetrack típusú teljes frekvenciatartományút tartalmaz. A névleges teljesítmény >12 W x 2, a csatlakoztathatóság BT 5.0/SPDIF/AUX, a frekvenciaválasz 80 Hz-20 kHz, és az impedancia 4 Ω.

A szerkezet most német raktárból rendelhető, az ára barátságos, kupon nélkül is csak ~17 000 forintot kell érte kiadnunk itt:

 

Redmi MDZ-34-DA hangprojektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.