Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Studio és Battle Gaming Earbuds – új cuccok kuponnal

Tronsmart Studio és Battle Gaming Earbuds – új cuccok kuponnal

Ezek a mai nap exkluzív ajánlatai!

Tronsmart Studio és Battle Gaming Earbuds - új cuccok kuponnal 1

Mostanában ritkán van időm tövid ajánlók, még kevésbé hírek írására. Ma azonban engedtem a kérésnek, és írok néhány sort, mert jó árakat tudok nektek mutatni.

A Geekbuying évek óta jó kapcsolatot ápol a Tronsmarttal, így EU raktárból jó áron, és szinte folyamatosan kuponokkal olcsósítva adják az audió cuccokat. Az első cucc egy Bluetooth hangfal, ami erősen hajaz egy kisebb soundbarra. Nyilván annak is lehet használni, hiszen van benne 30 wattnyi kakaó, de van akkumulátor is, szóval ez mégiscsak inkább egy hordozható hangszóró.

Tronsmart Studio 30W Smart Bluetooth Speaker, SoundPulse Technology, APP Control, Dynamic 2.1 Sound, Tune Conn Link Up To 100 Speakers, 15 Hours Playtime, Type C, Voice Assistant, IPX4

Van néhány érdekessége is, amiket érdemes felsprplni. A Tronsmart SoundPulse technológiáját természetesen tudja, ettől teltebbek lesznek a hangok, stb. Ami érdekesebb ennél, hogy valamiféle applikációból történő vezérés is jár hozzá, valamint 2.1-es hangképet ad. A legérdekesebb azonban, hogy van benne egy Tune Conn Link elnevezésű technológia is, ami lehetővé teszi, hogy akár 100 ilyen hangfalat is összekössünk, persze vezeték nélkül. 30 watt szorozva százzal… Elég jól szólhat.

Tronsmart Studio 30W Smart Bluetooth Speaker, SoundPulse Technology, APP Control, Dynamic 2.1 Sound, Tune Conn Link Up To 100 Speakers, 15 Hours Playtime, Type C, Voice Assistant, IPX4

Ha érdekel a kütyük, akkor az alábbi linken találtok még róla infókat, he meg is vennél egyet, akkor a NNNTSTU016 kuponkódot használd a német raktárhoz (se vám se áfa!)

Tronsmart Studio 30W Smart Bluetooth Speaker


 

A második zenecucc egy füles, amit -többek között- gémereknek kínálnak. Ennek a gémerségnek több oka is lehet. Az egyik, hogy adnak hozzá egy praktikusnak tűnő tokot, ami könnyen nyitható és zárható. Természetesen van benne akkumulátor is. A tokkal kapcsolatban fontos, hogy négyszer tudja újratölteni a fülest, amivel akár 20 órás üzemidő is elérhető.

Tronsmart Battle Gaming Earbuds Ultra Low Latency

Ennél fontosabb, hogy rövid fejszámolással kiderül, hogy maga az agybalövős rész is képes 5 órán át működni egy töltéssel. Ezért ez elég finom. Van még egy dolog, mégpedig a zene mód mellett egy játék müdot is kapunk. Ez gyanítom egy másféle hangképet ad, mintha zenét hallgatnánk, a marketing anyag azt mondja, hogy surround hangot kapunk, és jobban haljuk a fegycereket meg a lépések zaját. Biztos így van, ha ők mondják.

Tronsmart Battle Gaming Earbuds Ultra Low Latency

Az egyéb, kevésbé érdekes infókat megtaláljátok az alábbi hivatkozáson. Ehhez a kütyühöz is van kupon, vásárláshoz használjátok a GKBTSDE18 kuponkódot. Ez is német raktár, mint a hangszóró esetén.

Tronsmart Battle Gaming Earbuds

Tronsmart Studio és Battle Gaming Earbuds - új cuccok kuponnal 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.