Válassza az Oldal lehetőséget

LK-SW65D – olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja

LK-SW65D – olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja

Bluetooth, kábel vagy optika, ezen minden van!

LK-SW65D – olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja

Nem újdonság, hogy a lapostévék hangja nem túl jó, hiányzik belőle a dinamika, a dübörgő mélyek (meg sok más is). Ugyanez igaz az olcsóbb soundbarokra, de igaz a projektorokra is. Egyszerűen nem adnak semmileyn mozi érzést, nem jó rajtuk zenét hallgatni, nem jók játszani sem. Na, ezen fog segíteni az LK-SW65D típusú mélynyomó!

LK-SW65D - olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja 1

Mint az köztudomású, a mélyhangoknak egy otthoni hangrendszerben nincs konkrét helyük, hiszen a mélyhangoknak nincs konkrét irányok, sok esetben még jó is, ha különböző tárgyakról, bútorokról visszaverődve jutnak el hozzánk. Nem véletlen, hogy sok mélynyomónál a membrán a padló felé néz. Az LK-SW65D esetén nem így van, de a hangszóró így sem minket néz. Nem úgy a reflexnyílás, amin keresztül az igazi dübörgés érkezhet. Ez a szoba felé, felénk néz, hogy minél inkább érezzük a levegő mozgását.

LK-SW65D - olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja 2

Az LK-SW65D egy elég egyszerű darab, de még így is jóval többet tud, mint egy egyszerű mélynyomó. A normál analóg kábeles kapcsolat mellett van rajta hang kimenet is, de találunk itt optika kapcsolatot és van Bluetooth is. Ez lényegében azt jelenti, hogy használhatjuk csak magában a TV-re kötve valamelyik kapcsolaton, de összeköthetjük régebbi soundbarokkal is, olyanokkal, amikehez nem járt mélynyomó. A Bluetooth miatt távolabbi kszülékek, mondjuk egy projektor csatakoztatása sem lehetetlen.

LK-SW65D - olcsó 60 wattos mélynyomó, ha nem elég a tévéd hangja 3

A képességek tekintetében fontos a teljesítmény, ez 60 watt. Fontos, hogy aktív eszközről beszélünk, vagyis ennek kell táp, de cserében van benne erősítés. A méretei 32.00 x 32.00 x 16 cm, a tömege 3,7 kilogramm, szóval nem túl kicsi, de azért elég kompakt méret ahhoz, hogy a meglévő tévéállvány közelébe el tudjuk helyezni. Ami pedig még lényeges az ára, hiszen a BG941a84 kuponkóddal a cseh raktárból 16 700 forintért hozhatjuk el.

Katt az alábbi hivatkozásra:

LK-SW65D – olcsó 60 wattos mélynyomó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.