Válassza az Oldal lehetőséget

Lekete LKT-824A – olcsó és mutatós projektor állvány 10 ezerért

Lekete LKT-824A – olcsó és mutatós projektor állvány 10 ezerért

Mégiscsak jobban néz ki, mint egy tripod.

Lekete LKT-824A – olcsó és mutatós projektor állvány 10 ezerért

Remélem egyre többünknek van otthon projektor is a tévé melé. Manapság már annyira lement a vetítők ára, hogy lassan mindenki megengedheti magának, hogy berendezzen egy alap moziszobát magának, vagy legalábbis a nappalit annak használja. Oké, de hova tegyük a projektort?

Lekete LKT-824A - olcsó és mutatós projektor állvány 10 ezerért 1

Erre a kérdésre a Lekete LKT-824A ad megfelelő választ. A fix, 25 centis körátmérővel rendelkező talp megfelelő stabilitást ad, főleg, mert raktak bele 2,5 kiló súlyt. Nem foglal sok helyet, így oda lehet tenni akár a kanapé végébe is, vagy, a kanapét kicsit elhúzva a faltól akár mögé is. A tartó magassága 70- és 130 centi között változtatható, teherbírása 5 kilogramm. Én mondjuk ekkora súlyt nem biztos, hogy rátennék, kicsit fejnehéz lenne tőle.

Lekete LKT-824A - olcsó és mutatós projektor állvány 10 ezerért 2

Lényegében minden olyan projektorhoz használható, aminek az alján találunk szabvány, menetes rögzítési pontot. Vagyis az elmúlt idők népszerű Wanbo készülékeihez vagy az új kedvencemhez, a BlitzWolf V2-höz is jó. Az ára barátságos, a cseh raktárból BG6268b3 kuponkóddal 10 800 forintért megvehetjük az alábbi hivatkozásra kattintva:

Lekete LKT-824A projektor állvány

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.