Válassza az Oldal lehetőséget

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt

Ezek is megérkeznek egy héten belül, és se vám, se áfa.

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 1


 

Bevezető

Mielőtt a termékekre térnénk két dolgot be kell vallanom. Az egyik, hogy áfa természetesen van, de az oldalon látható árak már áfásak, szóval PLUSZ áfával nem kell számolnunk. A másik, hogy alapvetően a 10 dollár alatti termékeket kerestem, amik árfolyamtól függően lehetnek néhány 10 forinttal 3000 ezer alatt vagy felett is, szóval, ezt vegyétek figyelembe!

Lássuk gyorsan mit találtam augusztus közepén a cseh raktárban!

Ám előtte ne feledkezzetek el róla, hogy Youtube csatornánkon  mobiltelefontnyerhettek. Iratkozzatok fel, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Katt ide:

MOBILTELEFON NYEREMÉNYJÁTÉK


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

.


 

Blitzwolf BW-HT2 tablet és telefontartó

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 2

Bár mind a két eszközt rá lehet tenni, én inkább telefontartónak mondanám. Jó magam a nagyobbik tartót használom, azon márnagyobb táblagépek is elférnek, ezt a YouTube csatornámon pl. a telefonteszteknél Ti is láthatjátok.

A lényeg, hogy igazán jól néz ki, alumínium lényegében az egész, nem kelt se gagyi, se olcsó benyomást, bármilyen íróasztalon, bármilyen telefon alatt jól mutat. Van rajta minimális gumi borítás is, de csak annyi, hogy az esztétika megmaradjon, viszont a telefon se karcolódjon. Kupon nincs hozzá, az ára az alábbi hivatkozáson 3030 Ft.

Blitzwolf BW-HT2 tablet és telefontartó

.


 

BlitzWolf BW-NET5 Mini 300M USB WiFi Adapter

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 3

Gyaníthatóan egyre kevesebb számítógéphez van szükség külső wifi adapterre, de azért az asztali gépek, vagy régebbi notebookok esetén jól jön az ilyen. Asztali gépnél kényelmesbb, egyszerűbb és olcsób egy ilyet használni, mint belső kártyát vásárolni, régi hordozható gépeknél meg valószínűleg gyorsabb, mint a beépített csatoló.

Ára ennek sincs (szinte), 3030 forintért tehetjük kosárba az alábbi hivatkozáson:

BlitzWolf BW-NET5 Mini 300M USB WiFi Adapter

.


 

BLITZWOLF BW-LT9 AKKUMULÁTOROS ASZTALI LÁMPA

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 4

A végére egy jópofa lámpát tartogattam nektek. Nem túl nagy, ez igaz, de jól néz ki. Tud simán fehér, vagy akár színes fénnyel is világítani, ha azt szeretnénk akár váltogatja is a színt. A vezérléshez nem raktak rá gombokat, finoman meg kell érinteni a tetejét, így lehet kapcsolgatni. Az akkumulátor USB-n keresztül tölthető, a legrosszabb esetben is elmegy 4 órát egy töltéssel, de ha nem váltogatjuk a színeket, akkor színes üzemmódban, akár 7 órán át is képes világítani, mire lemerül.

Ez is elérhető a cseh raktárból, és szerencsére nagyon olcsó. A BGDPO989 kuponkóddal 3030 forintot kérnek csak érte. Mire aktiváltam a cikket már csak lengyeleknek szólt a kupon, a BGLIG12 kóddal viszont 4000 forintért még megvehetjük.

BLITZWOLF BW-LT9 AKKUMULÁTOROS ASZTALI LÁMPA

.


 

7 literes Xiaomi hátizsák

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 5

Ez iskolai hátizsáknak kicsi lesz, de óvodás zsáknak már nem. Túrázni kicsi, de ha bringázunk pont kényelmes, elfér benne egy szendvics, egy kulacs. Szóval meg van ennek a kis méretnek is a maga területe, és mivel Xiaomi a minőség miatt sem kell aggódnunk. Cseh raktárból jön, egy kicsit magas szállítási költséget adtak hozzá, de a 3000 forintos ár miatt még így is megérheti. KAtt az alábbi linkre, és használjátok a BG45f110 kuponkódot:

7 literes Xiaomi hátizsák

.


 

4 az 1-ben autós játék

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 6

Fiús apukaként tudom, hogy mennyire jó ajándék lehet egy ilyen szett a gyermekünknek. Meg persze nekünk is, mert igazi ajándék az az 1-1 óra, amíg szépen csendben eljátszanak vele a homokozóban. 😉 Kupon nincs hozzá, de van egy tréler, egy billencs és két markoló a csomagban, az ára pedig így is csak 2450 forint itt:

4 az 1-ben autós játék

.


 

BLITZWOLF BW-LT21 SZÍNES OKOSÉGŐ

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 7

Feljebb már volt egy okoségő, de ez a mostani egy más fajta. Egyrészről valamivel márkásabb, más részről pedig hagyományos izzók helyére is betekerhető, akár meglévő lámpákba is. Ráadásul használható a Blitzwolf okosotthonrendszerével, beilleszthető Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerekbe is. Természetesen van hozzá telefonos applikáció, így a Blitzwolf rendszerében a telefonról, de Google Home és Amazon Alexa okos otthon ökoszisztémák esetén akár hanggal is irányíthatjuk.

Kupon nincs hozzá, az ára így 3030 forint itt:

BLITZWOLF BW-LT21 SZÍNES OKOSÉGŐ

.


 

HX Outdoor 10 az egyben szerszám

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 8

A kínai áruházakban őrült mennyiségű hasonló szerszám található. Talán mind hisznek abban, hogy ha jön a világvége, akkor egy ilyen, a zsebünkben könnyedén meglapuló szerszám megment majd minket. Vagy simán csak szeretnek túrázni, kempingezni, ahol bármikor jól jöhet, ha tudunk körmötreszelni vagy sört nyitni. Ha Te is úgy gondolod, hogyhasznos a holmi, akkor az alábbi hivatkozáson, kupon nélkül veheted meg 2700 forintért:

HX Outdoor 10 az egyben szerszám

.


 

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY (EU DUGÓS!)

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 9

Ez egy olcsó LED-es lámpa, amit konnektorba kell dugni. Jellemzően olyan helyen használjuk, ahol éjszaka közlekedünk a lakásban. A fénye nem égeti ki a szemünket, keveset fogyaszt, és a beépített fényszenzor miatt csak akkor kapcsol be, ha sötét van.

A Yeelight a Xiaomi egyik, talán legismertebb almárkája, kimondottan világítási megoldásokra szakosodtak, így vélhetőleg erre a lámpára senkinek nem lesz panasza. Kupont kivételesen nem tudok adni hozzá, de így sem drága, mindössze 2400 forintot kérnek ma érte.

Vásárlás itt:

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY

.


 

MINI TESLA TEKERCS (DIY)

Geekcreit® DIY Mini Tesla Coil Module Unassembled 15W DC 15-24V 2A Plasma Speaker Electronic Kit

Ez a csomag azoknak lesz jó ajándék, akik szeretnek barkácsolni, forrasztgatni. A készletben minden megtalálunk, amivel egy működőképes Tesla tekercset hozhatunk létre, ezzel aztán végezhetünk érdekes kísérleteket. Hogy mást ne mondjak a közelében világítani fognak a fénycsövek, persze anélkül, hogy áram alá helyeznénk őket. Sőt, van a nyomtatott áramköri lapon egy hangbemenet is, így még zenélni is fog a tekercsünk.

Ez valóban érdekes és hasznos ajándék. Hasznos, legalábbis abban az értelemben, hogy a kamasz gyerekünk legalább egy ideig nem a telefonját bámulja, aztán, még az is lehet, hogy felkelti az érdeklődését a fizika iránt. Természetesen felnőtteknek is jó játék, és nem is kérnek érte sokat.

A cseh raktárból jön ez is, 2700 forintot kell érte fizetnünk itt:

MINI TESLA TEKERCS (DIY)

.


 

BLITZWOLF BW-SD3 50 WATTOS AUTÓS USB GYORSTÖLTŐ – 4600 FT

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 10

USB portból sosincs elég, ahogy szivargyújtó aljzatból is mindig kevés van. Ez az egység csak egy szivargyűtót foglal el, de négy USB portot ad, amik összteljesítménye az 50 wattot is eléri. Kapunk a Qualcommtól QC3.0 szabványú gyorstöltő funkciót is, szóval elég jó cucc ez, ráadásul ezért sem kell a gatyánkat is a boltban hagyni. Az ára a cseh raktárban most 2700 forint itt:

BLITZWOLF BW-SD3 50 WATTOS AUTÓS USB GYORSTÖLTŐ

.


 

8,5 COLOS DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

HOWSHOW 8.5 Inch LCD Update Multi function Writing Tablet 3 in 1 Mouse Pad Magnetic Note board Wireless Touch Handwriting Pads

A rajztábla, ami nem maradhat ki egyetlen listából sem. Már csak azért sem, mert ez most tényleg nagyon olcsó. Firkálhatunk rá mi is, de tapasztalatból mondom, gyerekeknek kitűnő szórakozás. Nem fogyasztunk vele papírt, és nem a falat firkálják össze. Kész főnyeremény! Az ára a BGe28043 kuponkóddal 2270 forint itt:

8,5 COLOS DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

.


 

9 DARABOS CSIPESZKÉSZLET

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 11

Most jöjjön néhány cucc barkácsolós hajlamúaknak! Itt van rögtön ez a csipeszkészlet, ami modellezéshez, szereléshez, telefonjavításhoz vagy hasonló dolgokhoz lesz megfelelő. Antisztatikus, az anyaga acél, és ahogy a képen látható sok féle forma található a készletben. Sokoldalú csomag! Az ára kupon nélkül sem ver senkit a földhöz, hiszen csak 2720 forintot kérnek érte itt:

9 DARABOS CSIPESZKÉSZLET

.


 

Loskii LK-SD1 automata szappanhab adagoló

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 12

A cseh raktárban (ha minden igaz), akkor ez most a legolcsóbb szappanadagoló. Megkerestem, mert szeretitek az ilyen kütyüket, és 3000 forint alatt ritkán akadhatunk ilyenre. Amúgy ez is szokványos darab, elemmel működik, van benne infraérzékelő, szóval nem kall nyomkodni, csak oda tartjuk a kezünket és jön a szappanhab. Ne legyen igazam, de ősszel és télen nem fog ártani egy ilyen érintésmentes szerkezet a fürdőszobánkba (vagy az irodai mosdókba).

Ha a BGAU1802 kuponkódot használod a vásárláshoz, akkor 2720 forintért lesz a Tiéd itt:

Loskii LK-SD1 automata szappanhab adagoló

.


 

ORICO 2139U3-CR 2,5 colos, USB 3.0 merevlemezház

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 13

Mint tudjuk, az USB 3.0-s interfész 5 Gbit/s elméleti átviteli sebességet kínál, ebből kifolyólag joggal várhatjuk, hogy az ORICO 2139U3 nem fogja vissza a merevlemez sebességét. A termék működése annak rendje és módja szerint pofonegyszerű, nem igényel külső tápellátást, nincs szükség meghajtók telepítésére sem. Fontos rögzíteni, hogy az eszköz UASP (USB Attached SCSI Protocol) támogatással bír, a maximális adatátviteli sebesség ennek kihasználásával érhető el – ez natívan csak a Windows 8.1/10 esetében van jelen.

Egyszerűen csak leemeljük a fedlapot, csatlakoztatunk egy 2,5 hüvelykes SSD-t vagy hagyományos merevlemezt (legfeljebb 3,0 TB tárkapacitással), majd a mellékelt USB-s kábel segítségével létrehozzuk a kapcsolatot – ez utóbbi amúgy pontosan félméteres hosszúságú. A termék jelen sorok írásakor 2700 forintos áron megvásárolható spanyol raktárból, mely árral már lényegében csak az abszolút névtelen szereplők tudnak versenyezni, ők is általában USB 2.0-s csatolóval.

ORICO 2139U3-CR 2,5 colos, USB 3.0 merevlemezház

.


 

10 méteres kültéri LED-sor (3 színben)

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 14

Ahogy mondani szoktam, az okos ember nyáron vesz pulóvert, télen meg fürdőgatyát. Vagy ha nem is pont így, de megvárja a szezon végét, amikor mindent féláron lehet megvásárolni. Jövő nyáron (vagy télen) úgyis újként fogod hordani, azt meg senki nem mondja meg róla, hogy előző évben vetted egy kiárusításon.

Nos, ez a LED-sor is ilyen. Kültéri, így szerintem leginkább az ünnepek alatt lesz értelme, de akkor garantáltan nem ennyiért adják majd. Szóval, ha olcsón meg akarod úszni a kivilágítást, akkor lecsapsz rá, és 2700 forintért megveszed most. Választhatsz a hideg- és a melegfehér valamit a színes LED-sor között, az ár változatlan.

10 méteres kültéri LED-sor (3 színben)

.


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link. Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.