Válassza az Oldal lehetőséget

Holnap érkezik a Xiaomi Redmibook 14, már ára is van!

Holnap érkezik a Xiaomi Redmibook 14, már ára is van!

Már csak egyet kell aludnunk, és hivatalosan is megérkezik a Redmi széria notebookja!

redmibook5

Ha eddig bárkinek kátságe lett volna afellől, hogy a Xiaominál komolyan gondolják a Redmi-t, mint külön márkát, az most megnyugodhat. Holnaptól nem csak telefonokon, hanem noteszgépeken is megtalálhatjuk az új nevet.

redmibook4

Kezdetnek két gépet kapunk, amik külsőleg megegyeznek, csak a hardver lesz más. Az olcsóbbik masinában Intel Core i5 processzor kerül 8 GB memória és 512 GB háttértár mellett, a drágábbikban pedig Intel Core i7 processzor dolgozik majd, de ebbe a pixeleket egy NVIDIA MX250 dedikált GPU rajzolja majd. Az olcsóbbik masina induló ára 579-, a drágábbik 724 dollár lesz.

redmibook3

A gépek külsőleg nagyon hasonlítanak a Xiaomi Notebook Pro-hoz, ahhoz hasonló vékony, mutatós házat kapnak. A hasonló külső mögött azért lesznek eltérések, kicsit más lesz a billentyű kiosztása, belül pedig megváltozik a hűtési rendszer. Szóval tényleg új gép érkezik holnap, az ára kimondottan jónak tűnnek, a minőség pedig a megszokott Xiaomi lesz.

redmibook2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.