Válassza az Oldal lehetőséget

Az egyik legújabb Xiaomi telefont ma akciós áron vehetjük meg!

Hat colos kijelző, 2160 x 1080 pixeles felbontás és Snapdragon proci 40 ezer forintért?

Bizony, ez nem tévedés, a december végén bemutatott Xiaomi Redmi 5 Plus telefonra megérkezett az első jelentősebb akció, rögtön 20 dollárral vehetjük meg olcsóbban a hír végén található kuponkóddal!

xiaomi_redmi_5_plus_2.jpg

A telefonról azt érdemes tudni, hogy a központi egység egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 625, ami nem kevesebb mint 2 GHz-en teker. A telefon 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat kapott, ráadásként pedig a MIUI 9-et, a legújabb Xiaomi rendszert.

xiaomi_redmi_5_plus_3.jpg

A telefon érdekessége, hogy az új trendeknek megfelelő 6 colos képátlójú kijelzőt kapta, aminek a felbontása FHD+, vagyis a fent már említett 2160 x 1080 pixel. A telefonban természetesen megtalálunk mindent, amit manapság elvárhatunk egy ilyen készüléktől, így van benne giroszkóp, gyorsulásmérő, gravitációs szenzor és ujjlenyomat érzékelő is.

xiaomi_redmi_5_plus_4.jpg

A mobilba épített akkumulátor átlag feletti, 4000 mAh kapacitású darab. Fényképezni az előlapi 5- vagy a hátlapi 12 megapixeles kamerákkal tudunk.

xiaomi_redmi_5_plus_5.jpg

Ahogy fent olvashattátok a telefon ma akciós, így a 5plusgb kuponkóddal 180 helyett 160 dollárért, vagyis nagyjából 40 ezer forintért vehetjük meg, természetesen csak az akciós készlet erejéig, és mivel ez egy elég kurrens készülék, valószínű, hogy sokáig nem lehet gondolkozni.

Ne feledjétek, ismét él az EU Express szállítás, amivel vám és ÁFA nélkül rendelhetünk telefonokat!

Bővebb információ itt vagy a képekre kattintva: Xiaomi Redmi 5 Plus 4G Phablet 3GB RAM Global Version

Az egyik legújabb Xiaomi telefont ma akciós áron vehetjük meg! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2