Válassza az Oldal lehetőséget

Videón nézhetjük meg az eddigi legtökéletesebb iPhone X klónt

Az OUKITEL keményen kezdi az évet, a világ első 11 000 mAh kapacitású akkumulátora után a világ első iPhone X klón is hozzájuk köthető.

oukitel_u18.jpg

Az OUKITEL U18 kifejezetten azoknak készül, akiket meggyőzött az iPhone X fura kijelzője, de nem szeretnének sok százezer forintot telefonra költeni. Ezzel a várható olcsósággal együtt a telefon még elég erős is, legalábbis a középkategóriában szépen megállja majd a helyét.

A telefon kerete CNC marással cinkötvözetből készül, ebbe kerül a 2,5D-s hajlított kijelző. Ez a gyanúnk szerint csak nem lesz igazából hajlított, csak szokás szerint az üveg szélei görbülnek majd egy kicsit. A hátlap erősen hasonlít a Huawei Mate 10 Pro készülékre, a kamerák elhelyezése és a gumírozás legalábbis azt idézi. Szóval a telefon eleje iPhone a hátulja Huawei.

A jelenlegi hírek szerint a telefon hátlapjára kerül ujjlenyomat érzékelő, de tudni fogja az arc felismerést is, ám együtt a kettőt nem lehet majd aktiválni, választanunk kell, hogy vagy ezt, vagy azt szeretnénk használni.

A végére itt a specifikáció, vagy legalábbis amit eddig tudni vélünk róla:

5.85 hüvelykes HD + kijelző, 21: 9 képarány
MediaTek MT6750T okta-core lapkakészlet
4 GB RAM és 64 GB ROM
4000mAh kapacitású akkumulátor, 5V / 2A töltő
Sony IMX135 16 MP + 5 MP hátsó kamera, OV8858 13 MP elülső kamera
Android 7 operációs rendszer
Méretek: 150 * 73 * 10,3 mm

Videón nézhetjük meg az eddigi legtökéletesebb iPhone X klónt 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2